Neler Yeni

2.monitör kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız ne amaç için aldınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
2015 yılından beridir çift monitör kullanmaktayım. Bir kere her şeyden önce alt + tab derdi bitiyor. Bir monitörde oyun oynarken diğerinde video izleyebiliyorsun. Tarayıcıyı ikinci monitöre atıp keyfine bakıyorsun, discord vs aynı şekilde.

Acayip rahat yani 😍

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2015 yılından beridir çift monitör kullanmaktayım. Bir kere her şeyden önce alt + tab derdi bitiyor. Bir monitörde oyun oynarken diğerinde video izleyebiliyorsun. Tarayıcıyı ikinci monitöre atıp keyfine bakıyorsun, discord vs aynı şekilde.

Acayip rahat yani 😍
Hocam ben de çift monitör kullanıyorum fakat 2.monitörüm ile bilgisayar kasam arasındaki mesafe biraz uzak olduğu için kablo yetişmiyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz ? Benim tam önümde 32 inçlik asıl monitörüm var. Sağında pc kasası solunda da 2. monitör var fakat 2.monitör ile pc kasası arasındaki mesafe biraz uzak kalıyor bakın alta foto attım. Siz kablo sorununu nasıl çözdünüz ?

Ekler

• 1.png
    1.png
    18.5 KB · Hit: 9

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Efetan Yıldız
Valla ben 75hz den 165 e geçtim diye eskisini yan monitör yaptım. Oyun vs oynarken discord açık oluyor bazen de video izliyorum yandan çok rahat oluyor.

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Onur Baran
genellikle oyun oynarken dc duruyor orda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben de çift monitör kullanıyorum fakat 2.monitörüm ile bilgisayar kasam arasındaki mesafe biraz uzak olduğu için kablo yetişmiyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz ? Benim tam önümde 32 inçlik asıl monitörüm var. Sağında pc kasası solunda da 2. monitör var fakat 2.monitör ile pc kasası arasındaki mesafe biraz uzak kalıyor bakın alta foto attım. Siz kablo sorununu nasıl çözdünüz ?
adını unttum bi alet vardı monitör tutucu rahatça hareket ettirmene yarayan masaya monte edilen onla baya rahat oluyor

Top Bottom