Hocam ben de çift monitör kullanıyorum fakat 2.monitörüm ile bilgisayar kasam arasındaki mesafe biraz uzak olduğu için kablo yetişmiyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz ? Benim tam önümde 32 inçlik asıl monitörüm var. Sağında pc kasası solunda da 2. monitör var fakat 2.monitör ile pc kasası arasındaki mesafe biraz uzak kalıyor bakın alta foto attım. Siz kablo sorununu nasıl çözdünüz ?2015 yılından beridir çift monitör kullanmaktayım. Bir kere her şeyden önce alt + tab derdi bitiyor. Bir monitörde oyun oynarken diğerinde video izleyebiliyorsun. Tarayıcıyı ikinci monitöre atıp keyfine bakıyorsun, discord vs aynı şekilde.
Acayip rahat yani![]()
Hocam üstteki mesajımı siz de okuyup cevaplar mısınız rica etsem.Valla ben 75hz den 165 e geçtim diye eskisini yan monitör yaptım. Oyun vs oynarken discord açık oluyor bazen de video izliyorum yandan çok rahat oluyor.
ben kasamı masanın altında tutuyorum bide monitörler o kadar büyük değil biri 24 diğeri 27 inc o yüzden kablo sorunum olmadı hiçHocam üstteki mesajımı siz de okuyup cevaplar mısınız rica etsem.
adını unttum bi alet vardı monitör tutucu rahatça hareket ettirmene yarayan masaya monte edilen onla baya rahat oluyorHocam ben de çift monitör kullanıyorum fakat 2.monitörüm ile bilgisayar kasam arasındaki mesafe biraz uzak olduğu için kablo yetişmiyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz ? Benim tam önümde 32 inçlik asıl monitörüm var. Sağında pc kasası solunda da 2. monitör var fakat 2.monitör ile pc kasası arasındaki mesafe biraz uzak kalıyor bakın alta foto attım. Siz kablo sorununu nasıl çözdünüz ?