Neler Yeni

Yardım 2.monitör nasıl yerleştirilmeli ?

Alsancak1

80+
Arkadaşlar asıl monitörüm 32 inç ve tam karşımda duruyor. Bir de 24 inçlik 2.monitörüm var. İkisinde de monitör kolu var. Normalde üst üste koymayı istiyorum fakat kolların yüksekliği izin vermiyor. 2.monitörü dikey olarak asıl monitörümün yanına koyayim diyorum diğer seçenek olarak. Bu sefer de dikey monitörde video falan izlenmiyor. Tam ekran olmuyor yani. Şuan 2.monitörü mecburen yatay koydum asıl monitörümün yanına. Böyle de hiç rahat olmuyor. Ne b*k yesem bilemedim. Tavsiyeniz var mı ?

Free4Life

80+
2. monitör dik kullanılır zaten. Rahat değilseniz ya yükseklik ayarı elverişli stand alacaksınız ya da yatay kullanmaya devam edeceksiniz.

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. monitör dik kullanılır zaten. Rahat değilseniz ya yükseklik ayarı elverişli stand alacaksınız ya da yatay kullanmaya devam edeceksiniz.
2. monitörü dik kullanmaya da okeyim hocam fakat mesela asıl monitörümde oyun oynarken 2. monitörden de video-yayın izleyim diyorum. Monitör dik iken videolar tam ekran olmuyor yani bende mi böyle yoksa herkeste mi aynı anlamadım. Bir de yükseklik elverişli stand derken öneriniz var mı ?

Free4Life

80+
Stand modeli bilmiyorum hocam ben nbf80 kullanıyorum da benimkide fazla yükselmiyor. Araştırıp alın. Tam ekran olmaması da normal.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Salih
2. monitörü dik kullanmaya da okeyim hocam fakat mesela asıl monitörümde oyun oynarken 2. monitörden de video-yayın izleyim diyorum. Monitör dik iken videolar tam ekran olmuyor yani bende mi böyle yoksa herkeste mi aynı anlamadım. Bir de yükseklik elverişli stand derken öneriniz var mı ?
ikisini de yatay kullan geç kodlama mı yapıyon niye 2.monitörü dikey kullanma zorunluluğunda hissediyon

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisini de yatay kullan geç kodlama mı yapıyon niye 2.monitörü dikey kullanma zorunluluğunda hissediyon
2.yi çapraz yatay koydum öyle kullanıyorum mecburen şuan. Dikey kullanmak istememin sebebi masada daha estetik durmasıydı

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Salih
32 ye 24 olması da estetiği bozuyor bende 27 24 var yine biraz daha uyumlu duruyorlar hem daha az alan kaplıyor

Son düzenleme:
Top Bottom