arkadaşlar selam vga girişli monitörüme dp to vga dönüştürücü alıp cihaza taktım, pc yi ilk açarken bios ekranı geliyor fakat biostan çıkınca kilit ekranına gelince ana ekrana dönüp kendisi kapanıyor ekran gelmiyor, niye böyle yapar?
Windowsu aç birden çok ekran menüsünde tanılama yaptır büyük ihtimalle dp to vga yüzündenarkadaşlar selam vga girişli monitörüme dp to vga dönüştürücü alıp cihaza taktım, pc yi ilk açarken bios ekranı geliyor fakat biostan çıkınca kilit ekranına gelince ana ekrana dönüp kendisi kapanıyor ekran gelmiyor, niye böyle yapar?
Hocam biostayken yan ekrana geçiyor biostan çıkınca ana ekrana geçiyor diğer ekranı görmüyor dönüştürücüde sorun olsa hiç görüntü gelmezdi benceWindowsu aç birden çok ekran menüsünde tanılama yaptır büyük ihtimalle dp to vga yüzünden
Bende çift monitör kullanıyorum birisi hdmi diğeri dp porttan önce hdmi boot ekranı veriyor windows geldiğinde ikinci monitör geliyor sorun çalışması değil windowsta görmemesi ya ekran kartı driverın yok yada tanılama eksikHocam biostayken yan ekrana geçiyor biostan çıkınca ana ekrana geçiyor diğer ekranı görmüyor dönüştürücüde sorun olsa hiç görüntü gelmezdi bence
Hocam demekki asus anakartta ilk olarak dp ye boot veriyor sonra hdmi geliyor, driverim yüklü ama yarın ddu ile silip yeniden kuracağım ilk taktığım zaman diğer monitörü görüyordu fakat spora gittim geldim monitörü görmüor bu seferBende çift monitör kullanıyorum birisi hdmi diğeri dp porttan önce hdmi boot ekranı veriyor windows geldiğinde ikinci monitör geliyor sorun çalışması değil windowsta görmemesi ya ekran kartı driverın yok yada tanılama eksik
Hocam bir ekran 75 hz diğer ekran 60 hz o da yapabilir mi? Diğer monitörü görse ikisini de aynı hz değerine çekip deneyecektimde görmüyor, yarın ekran kartı driveri ve bios güncellemesi yapacağım.Bende çift monitör kullanıyorum birisi hdmi diğeri dp porttan önce hdmi boot ekranı veriyor windows geldiğinde ikinci monitör geliyor sorun çalışması değil windowsta görmemesi ya ekran kartı driverın yok yada tanılama eksik
alakası yok benim birisi 280 hz diğeri 60 hzHocam bir ekran 75 hz diğer ekran 60 hz o da yapabilir mi? Diğer monitörü görse ikisini de aynı hz değerine çekip deneyecektimde görmüyor, yarın ekran kartı driveri ve bios güncellemesi yapacağım.
Bazı forumlarda bundan bahsettiler o yüzden sorayım dedim, 75 hz ile hakaret ediyoruz sisteme ama yapacak bir şey yokalakası yok benim birisi 280 hz diğeri 60 hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sürücüyü temizden kur bakalım belki değişir sorun görüntü vermede
9070xtye de 75 olmamış yani bende 280 var 60 hz hediye geldi bedava diye taktımBazı forumlarda bundan bahsettiler o yüzden sorayım dedim, 75 hz ile hakaret ediyoruz sisteme ama yapacak bir şey yok
Bios ve sürücü temizliğinden sonra haberdar edeceğim hocam çözülmezse yazarım
hocam merhaba ddu ile yazılımı sildiğimde ana ekranımdan görüntü gitti sadece yan ekran çalışmaya başladı, yazılımı tekrar kurunca ana ekrana döndü kendisi kapandı, biosa kadar yan ekran çalışıyor biostan sonra ana ekrana dönüyor9070xtye de 75 olmamış yani bende 280 var 60 hz hediye geldi bedava diye taktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çakışma olsa sence 280 vs 60 yapmaz mıarada windows ve biosun canı sıkılıyor bi 280de açıyor bi 60da takılmıyorum artık
Aygıt yöneticisinde iki ekranı da görebiliyor musun?hocam merhaba ddu ile yazılımı sildiğimde ana ekranımdan görüntü gitti sadece yan ekran çalışmaya başladı, yazılımı tekrar kurunca ana ekrana döndü kendisi kapandı, biosa kadar yan ekran çalışıyor biostan sonra ana ekrana dönüyor
Aygıt yöneticisinde iki ekranı da görebiliyor musun?
Monitörlerin yazılımlarını kurmayı denesene bi oradan kaldırıpAlıntıyı görüntüle evet hocam görüyorum sorun şu ki pc açılırken yan ekrana görüntü geliyor windows açılınca ana ekrana geçiyor bir daha da çalışmıyor yan ekran