Neler Yeni

2. Nesil İphone SE alınır mı?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Bütçe?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Soru yukarıda,bilen arkadaşları etiketlerseniz sevinirim
bence onu almak yerine 2. el iphone xr alırdım. çünkü
SE nin ekran çok küçük
pili kötü
ekranı kötü
ikinci el XR daha mantıklı bence. o paraya olan XR lar 1-1.5 sene garantili ve temiz cihazalar bulunabilir.
bence iphone 7 var aynı telefonun güçlü işlemcilisi. ben önermem ekran boyutu yetersiz gelir.
pil olarak ben DEJİ 2300mah batarya taktım anca öyle çözüldü batarya.

Engorgio

80+
bence onu almak yerine 2. el iphone xr alırdım. çünkü
SE nin ekran çok küçük
pili kötü
ekranı kötü
ikinci el XR daha mantıklı bence. o paraya olan XR lar 1-1.5 sene garantili ve temiz cihazalar bulunabilir
Ama se'nin işlemcisi XR'dan bir tık daha iyi eğer donanıma önem veriyorsa se2020 seçmeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlsr alan kişi oyun oynamayacak en zor işi instagram fln o yüzden işlemci değil de şarj,fotoğraf kalitesi gibi şeylere önem vermek daha doğru olur.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Ama se'nin işlemcisi XR'dan bir tık daha iyi eğer donanıma önem veriyorsa se2020 seçmeli
aralarında dağlar kadar fark yok. senin - yeni çok fazla xr a göre. xrın se ye göre tek - si işlemci bi nesil eski.
acnak xr 1.5-2 gün gidiyor şarj
kamera kat kat daha iyi
full ekran
ele daha iyi oturuyor

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5200 TL filan.Ama alan kişinin iphone takıntısı var o yüzden aralarında dağlar kadar fark yoksa başka marka önermeyin :)
Kullananlar işlemci ve kamerasının güzel; pilinin berbat olduğunu söylüyor. Bütçe varsa xr bakabilirsiniz.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Arkadaşlsr alan kişi oyun oynamayacak en zor işi instagram fln o yüzden işlemci değil de şarj,fotoğraf kalitesi gibi şeylere önem vermek daha doğru olur.
2. el iphone xr derim. her işini görür. iyi bakarsa(düşürme suya sokmazsa falan) 5 sene gider.
ha 5 sene gitmez diyenlere diiym, iyi bakınca gidiyor.
2. telefon olarak 8 senelik iphone 5 ve 7 senelik 5s var ikisi de hala sapasağlam

ELECTUS

80+ Silver
XR daha mantıklı olur.

Top Bottom