Soru yukarıda,bilen arkadaşları etiketlerseniz sevinirim
Fiyat?Soru yukarıda,bilen arkadaşları etiketlerseniz sevinirim
bence onu almak yerine 2. el iphone xr alırdım. çünküSoru yukarıda,bilen arkadaşları etiketlerseniz sevinirim
5200 tl filan.Ama alan kişinin iphone takıntısı var o yüzden aralarında dağlar kadar fark yoksa başka marka önermeyinFiyat?
Ama se'nin işlemcisi XR'dan bir tık daha iyi eğer donanıma önem veriyorsa se2020 seçmelibence onu almak yerine 2. el iphone xr alırdım. çünkü
SE nin ekran çok küçük
pili kötü
ekranı kötü
ikinci el XR daha mantıklı bence. o paraya olan XR lar 1-1.5 sene garantili ve temiz cihazalar bulunabilir
5200e yeni nesil sıfır android olsa da ben gider iphone alırdım. çünkü hızlı5200 TL filan.Ama alan kişinin iphone takıntısı var o yüzden aralarında dağlar kadar fark yoksa başka marka önermeyin![]()
aralarında dağlar kadar fark yok. senin - yeni çok fazla xr a göre. xrın se ye göre tek - si işlemci bi nesil eski.Ama se'nin işlemcisi XR'dan bir tık daha iyi eğer donanıma önem veriyorsa se2020 seçmeli
Kullananlar işlemci ve kamerasının güzel; pilinin berbat olduğunu söylüyor. Bütçe varsa xr bakabilirsiniz.5200 TL filan.Ama alan kişinin iphone takıntısı var o yüzden aralarında dağlar kadar fark yoksa başka marka önermeyin![]()
O zaman 2. el XR bakılabilir.5200 TL filan.Ama alan kişinin iphone takıntısı var o yüzden aralarında dağlar kadar fark yoksa başka marka önermeyin![]()
2. el iphone xr derim. her işini görür. iyi bakarsa(düşürme suya sokmazsa falan) 5 sene gider.Arkadaşlsr alan kişi oyun oynamayacak en zor işi instagram fln o yüzden işlemci değil de şarj,fotoğraf kalitesi gibi şeylere önem vermek daha doğru olur.