2 Oyun konsolu arasındaki fark nedir ?

Reaksiyon skoru
91
Selamlar geçen günlerde Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Siyah) satın aldım fakat daha sonra kargo gelirken fiyat araştırması yaparken 1 adet kablosuz bir oyun kolu gördüm , size hem bulduğum uygun fiyatlı kolu hemde satın aldığım kolu göstereceğim ;
1757589727983.webp

1757589736122.webp

İkiside kablosuz ama üstteki kolun fiyatı 1700 TL civari iken siyah olan 4100 TL ikiside kablosuz ama ne kadar fark olabilir ? fazladan 2-3k vermek buna değer mi ?

2 Side değmez o fiyatlara.

https://gank.com.tr/machenike-g1-pro-tri-mode-hall-effect-tmr-manyetik-joystick-siyah-gamepad bunu baya bi övdüler almak istersen. Ben xbox olanı kullanıyorum bilgisayarımda 2k civarına almıştım indirim kovalayıp. 4k verilmez xbox ederi max 2.5k
ben daha cok seyi merak ediyorum, yani ikiside kablosuz rahat ve oyunu oynatiyorsa neden aralarinda 2-3 kat fiyat farki var ve kollarin ozelliklerinden anlamadigim icin aralarindaki farki bilmiyorum

ben daha cok seyi merak ediyorum, yani ikiside kablosuz rahat ve oyunu oynatiyorsa neden aralarinda 2-3 kat fiyat farki var ve kollarin ozelliklerinden anlamadigim icin aralarindaki farki bilmiyorum
logitch tipine bir baksana sence aynı olma ihtimalleri var mı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,722
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri