🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 41,237
Ramlerin mhz sini yükseltiyorsun cl diğerini düşürüyorsun 3800mhz cl15 meselaHocam bilmediğimden soruyorum çipler kaliteli olunca ne oluyor
Ramlerin mhz sini yükseltiyorsun cl diğerini düşürüyorsun 3800mhz cl15 meselaHocam bilmediğimden soruyorum çipler kaliteli olunca ne oluyor
Ballistix al. Bendeki çip micron e dieson bir konu daha açıyorum sonra siparis vereceğim pisman olmak istemiyorum alinca, hangisini alayim ? alta biraktim ramleri
hocam ben oc ile ugrasmayacagim gskill trident z alsam daha iyi olmaz mi kalite olarakBallistix al. Bendeki çip micron e die
İkiside seni üzmez kaliteli marka. Şahsen tasarıma önem veriyorsan trident z. Şahsen bende şuan pişmanım ileride sistemi yeniden kuracağım o zaman Trident z almayı düşünüyorumhocam ben oc ile ugrasmayacagim gskill trident z alsam daha iyi olmaz mi kalite olarak
Ama oc de cricual Çok iyi. Benim 3000 Mhz Cl15 rami 3600 cl 14 te kullanıyorumİkiside seni üzmez kaliteli marka. Şahsen tasarıma önem veriyorsan trident z. Şahsen bende şuan pişmanım ileride sistemi yeniden kuracağım o zaman Trident z almayı düşünüyorum
OC ile uğraşmayacaksan g skill al gitsin bende ğişmanım aslında g skill almadığımahocam ben oc ile ugrasmayacagim gskill trident z alsam daha iyi olmaz mi kalite olarak