Aligiray 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 670 Dahası Reaksiyon skoru 469 İsim Ali Giray Yener 24 Aralık 2020 #1 arkadaşlar ekran ara sıra birden siyaha bürünüyor yaklaşık 2 saniye sonra tekrar kaldıgı yerden devam ediyor bunun sebebi nedir acaba
arkadaşlar ekran ara sıra birden siyaha bürünüyor yaklaşık 2 saniye sonra tekrar kaldıgı yerden devam ediyor bunun sebebi nedir acaba
P Peacee 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,344 Dahası Reaksiyon skoru 727 İsim Umut Baydar 24 Aralık 2020 #2 Aligiray yazmış: arkadaşlar ekran ara sıra birden siyaha bürünüyor yaklaşık 2 saniye sonra tekrar kaldıgı yerden devam ediyor bunun sebebi nedir acaba Devamı için tıklayın... Dönüştürücü kullanıyormusun
Aligiray yazmış: arkadaşlar ekran ara sıra birden siyaha bürünüyor yaklaşık 2 saniye sonra tekrar kaldıgı yerden devam ediyor bunun sebebi nedir acaba Devamı için tıklayın... Dönüştürücü kullanıyormusun
Aligiray 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 670 Dahası Reaksiyon skoru 469 İsim Ali Giray Yener 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Peacee yazmış: Dönüştürücü kullanıyormusun Devamı için tıklayın... kullanıyorum
P Peacee 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,344 Dahası Reaksiyon skoru 727 İsim Umut Baydar 25 Aralık 2020 #4 Aligiray yazmış: kullanıyorum Devamı için tıklayın... bendede oluyor bazen muhtemelen dönüştürücü temassızlık yapıyordur
Aligiray yazmış: kullanıyorum Devamı için tıklayın... bendede oluyor bazen muhtemelen dönüştürücü temassızlık yapıyordur