Bence ertelense bile iptal olmaz. Çünkü bize birinci sınavı ''Diğer okullar çoktan 1. sınavları oldu'' diyip girdirdiler. O sırada da o okullar 2. sınavlarını oldu. Şimdi de bize ''Diğer okullar 2. sınavlarını oldu sizde olacaksınız'' diyecekler maalesef.
16 Nisan 2021: Bugün hoca bize ''dün açıklama geldi 3 Mayısta sınav oluyorsunuz'' dedi. Size bir bilgi geldi mi? (9. Sınıfım)
İnternetten baktım bulamadım.
16 Nisan 2021: Bugün hoca bize ''dün açıklama geldi 3 Mayısta sınav oluyorsunuz'' dedi. Size bir bilgi geldi mi? (9. Sınıfım)
Koronavirüs önlemleri kapsamında, Ramazan ayının ilk iki haftası için alınan kısıtlama ve yasaklar açıklandı. 8 ve 12. sınıflar dışında yüz yüze eğitime ara verildi. Bunun üzerine lise ve ortaokul öğrencileri 'Yüz yüze sınavlar iptal mi olacak?' sorusuna yanıt aradı. Ortaokul ve lise sınavları...
Konu sayıları fazla gözüküyor. Hangi tarihe kadar olan konulardan size bilgi geldi mi? Gelmediyse sizce hangi tarihe kadarki konulardan olur.
Şuan meb eğer 2 hafta da vakalar düşerse yapcaz dedi. Konular Kasım 30la mart 26 arası. Fakat bayramdan sonraya atılma ihtimali %90 felan. İlk sınavları yaparken 10 k hatta daha düşük vaka varken şimdi 60 65k ve şuan 18 yaş altı toplu taşımaya binemiyor sokağa çıkma yasağı vb var. Yurtta kalanlar için baya zor olucaktır. Bu vaka 65kyi da geçerse 8 ve 12lerin okulu da kapatılıp uzaktan eğitime geçilecek o durumda zaten sınav felan unutun.
Şuan meb eğer 2 hafta da vakalar düşerse yapcaz dedi. Konular Kasım 30la mart 26 arası. Fakat bayramdan sonraya atılma ihtimali %90 felan. İlk sınavları yaparken 10 k hatta daha düşük vaka varken şimdi 60 65k ve şuan 18 yaş altı toplu taşımaya binemiyor sokağa çıkma yasağı vb var. Yurtta kalanlar için baya zor olucaktır. Bu vaka 65kyi da geçerse 8 ve 12lerin okulu da kapatılıp uzaktan eğitime geçilecek o durumda zaten sınav felan unutun.
Okullar kapanacak mı sorularının ardından Milli Eğitim Bakanlığı, Kabine toplantısından çıkan karar doğrultusunda yazıyı 81 ile gönderdi. 8. ve 12. sınıflar ile özel eğitim dışında tüm sınıflarda uzaktan eğitime geçme kararı alındı. Peki, sınavlar olacak mı, iptal edilecek mi?
Durum güncellemesi ---
Az önce Whatsapp grubunda biri sordu tekrar başka hocaya. Hoca da aynı senin gönderdiğin yazıyı gönderip ''
-Ama bize resmi olarak okullardan bir şey demediği için
-Biz de şuan bi şey diyemiyoruz'' dedi.
Okullar kapanacak mı sorularının ardından Milli Eğitim Bakanlığı, Kabine toplantısından çıkan karar doğrultusunda yazıyı 81 ile gönderdi. 8. ve 12. sınıflar ile özel eğitim dışında tüm sınıflarda uzaktan eğitime geçme kararı alındı. Peki, sınavlar olacak mı, iptal edilecek mi?
www.milliyet.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Durum güncellemesi ---
Az önce Whatsapp grubunda biri sordu tekrar başka hocaya. Hoca da aynı senin gönderdiğin yazıyı gönderip ''
-Ama bize resmi olarak okullardan bir şey demediği için
-Biz de şuan bi şey diyemiyoruz'' dedi.