2.Sınavlar hangi konuya kadar size bir bilgi geldi mi?

Bence ertelense bile iptal olmaz. Çünkü bize birinci sınavı ''Diğer okullar çoktan 1. sınavları oldu'' diyip girdirdiler. O sırada da o okullar 2. sınavlarını oldu. Şimdi de bize ''Diğer okullar 2. sınavlarını oldu sizde olacaksınız'' diyecekler maalesef.
Katılıyorum

1.dönem sınavları olmak zorundaydık çünkü 1 yılı çöpe atamazlardı + not girilmesi zorundaydı
Geçen sene de 2 sınavla bitirdik okulu. Yapacağız diyorlarsa yaparlar mecbur olacağız :(

Yüzlerce yıllık dünyada şu döneme denk geldik ya :(

16 Nisan 2021: Bugün hoca bize ''dün açıklama geldi 3 Mayısta sınav oluyorsunuz'' dedi. Size bir bilgi geldi mi? (9. Sınıfım)
İnternetten baktım bulamadım.

2.Sınavların olcacağı muamma olduğu için kimse emin değil ama hocamız 1 Kasım - 26 Mart arasındaki konular olabilir dedi ama oda emin değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 Nisan 2021: Bugün hoca bize ''dün açıklama geldi 3 Mayısta sınav oluyorsunuz'' dedi. Size bir bilgi geldi mi? (9. Sınıfım)
Gelmedi bana

3 mayıs da ertelendi diye gördüm arkadaş atmıştı.

Konu sayıları fazla gözüküyor. Hangi tarihe kadar olan konulardan size bilgi geldi mi? Gelmediyse sizce hangi tarihe kadarki konulardan olur.

Bizim hoca az önce 26 Mart'a kadar diye belirtti.

Şuan meb eğer 2 hafta da vakalar düşerse yapcaz dedi. Konular Kasım 30la mart 26 arası. Fakat bayramdan sonraya atılma ihtimali %90 felan. İlk sınavları yaparken 10 k hatta daha düşük vaka varken şimdi 60 65k ve şuan 18 yaş altı toplu taşımaya binemiyor sokağa çıkma yasağı vb var. Yurtta kalanlar için baya zor olucaktır. Bu vaka 65kyi da geçerse 8 ve 12lerin okulu da kapatılıp uzaktan eğitime geçilecek o durumda zaten sınav felan unutun.

c88aab0b-1576-4cbd-9539-28862c179314.jpg

Şöyle bir şey geldi.Umarım doğru değildir.

Bizim hoca az önce 26 Mart'a kadar diye belirtti.
Evet konular 1 kasım - 26 Mart arasıymış

Şuan meb eğer 2 hafta da vakalar düşerse yapcaz dedi. Konular Kasım 30la mart 26 arası. Fakat bayramdan sonraya atılma ihtimali %90 felan. İlk sınavları yaparken 10 k hatta daha düşük vaka varken şimdi 60 65k ve şuan 18 yaş altı toplu taşımaya binemiyor sokağa çıkma yasağı vb var. Yurtta kalanlar için baya zor olucaktır. Bu vaka 65kyi da geçerse 8 ve 12lerin okulu da kapatılıp uzaktan eğitime geçilecek o durumda zaten sınav felan unutun.
İnşallah tahmin ettiğin gibi olur. :)

Alıntıyı görüntüle
Doğru galiba maalesef

Alıntıyı görüntüle
Durum güncellemesi ---
Az önce Whatsapp grubunda biri sordu tekrar başka hocaya. Hoca da aynı senin gönderdiğin yazıyı gönderip ''
-Ama bize resmi olarak okullardan bir şey demediği için
-Biz de şuan bi şey diyemiyoruz'' dedi.

Son düzenleme:
Evet konular 1 kasım - 26 Mart arasıymış

İnşallah tahmin ettiğin gibi olur. :)

Doğru galiba maalesef

Durum güncellemesi ---
Az önce Whatsapp grubunda biri sordu tekrar başka hocaya. Hoca da aynı senin gönderdiğin yazıyı gönderip ''
-Ama bize resmi olarak okullardan bir şey demediği için
-Biz de şuan bi şey diyemiyoruz'' dedi.
Her an her şey olabilir.Bizde de konuları verdiler.Ama kesin bir şey demediler.Bazı okullarda 2. dönem 1. sınavları olmuşlar bence biz de olacağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri