2.Sınavlar hangi konuya kadar size bir bilgi geldi mi?

Sınavlarını olan varken, olmayan öğrencilere "Size yapmayacağız keyfinize bakın" mı diyecekler? En kötü ihtimal Mart ortasında sınav olacağız.
mart ortasımı asjkdajkjksld ayları biliyormusun knk

Yeniden erteleme gelir diye düşünüyorum. İptal edecekleri varsa da söylemezler zaten bakan kendi ağzı ile söyledi iptal veya erteleme olacağını şimdi söylersek derslere katılım düşecek diye. Son anda haber veriyorlar hep.
Konular gelindiği yere kadar diye biliyorum.

Bence yine 21 Kasım-29 Mart aralığında olur çünkü 2.Dönem 1. sınavları olanlar varmış.

yok knk hiç sanmıyorum o kadar konuyu sormazlar zaten vakalarda inmez o zamana kadar tam bir kapanma söz konusu olucak muhtemelen
Peki okulun yarısı sınav olmuş yarısı olmamışken nasıl üst sınıfa geçirecekler?

Normalde 1 Nisan da başlayıp 2 hafta içinde bitmesi gerekiyordu 2. sınavların. Bazı okullar gidip erken başlamasaydı şuan böyle bir şey olmazdı onların hatası.

ilk dönem notları gayet yeterli zaten 2.dönemin konuları zordu uzaktan eğitimle öğrenilebilecek konular değildi 11 sayısal için böyle diğerlerini bilemem

Normalde 1 Nisan da başlayıp 2 hafta içinde bitmesi gerekiyordu 2. sınavların. Bazı okullar gidip erken başlamasaydı şuan böyle bir şey olmazdı onların hatası.
Onları zaten anlamıyorum. Kafalarına göre sınav yapıyorlar

Benim tahminim bütün öğrencilerin belli bir ortalaması var oruçta geldi risk böyle devam ederse yapmazlar ya da mayıs sonu hazirana sarkar.
Temmuzda okullar kapanıyor zaten. Düzgünce notların girilmesi için en kötü Haziran başı, Mayıs sonu sınav yapılması lazım. Ne yapacaklarını kestirmek imkansızlaştı. Acı bir durum

sana şöyle diyim vakalar 50 bine dayanmışken daha 1 ay sonrası ne olacağı belli değil. Sınavların iptal edileceğini düşünüyorum eğer 2. sınavları yapıp başka sınav yapmayacaklarsa 3 mayıstan sonraki sınavları yaptıktan sonra derslere girmek hiç mantıklı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki zaten bu vaka sayısıda doğru olduğunu sanmıyorum bi o kadarda gizlenen var diye düşünüyorum
Bence ertelense bile iptal olmaz. Çünkü bize birinci sınavı ''Diğer okullar çoktan 1. sınavları oldu'' diyip girdirdiler. O sırada da o okullar 2. sınavlarını oldu. Şimdi de bize ''Diğer okullar 2. sınavlarını oldu sizde olacaksınız'' diyecekler maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,792
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri