Swords
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,239
bir hikayesi var sanırım yazarmısın ?5 yıl istedim bu sistemi olmaz![]()
![]()
bir hikayesi var sanırım yazarmısın ?5 yıl istedim bu sistemi olmaz![]()
![]()
Hikayesi falan yok ya. Sadece uzun süre bir sistem istedim ve canlı ders bahanesiyle zorla aldırdım. Oyunlar Low ayarlarda 30 FPS verene kadar kullanacağım bellikibir hikayesi var sanırım yazarmısın ?
Daha ertelenmez.2.sınavlar yine ertelencek rahat ol
50k vaka varken ve sınava 20 gün kalmışkenmi?bilim kurulu ramazan 60k vaka ile girebiliriz derken mi?Daha ertelenmez.
Sınavlarını olan varken, olmayan öğrencilere "Size yapmayacağız keyfinize bakın" mı diyecekler? En kötü ihtimal Mart ortasında sınav olacağız.50k vaka varken ve sınava 20 gün kalmışkenmi?bilim kurulu ramazan 60k vaka ile girebiliriz derken mi?
2022 MartSınavlarını olan varken, olmayan öğrencilere "Size yapmayacağız keyfinize bakın" mı diyecekler? En kötü ihtimal Mart ortasında sınav olacağız.
canlı derslerde kötü performans veriyomu dedinizHikayesi falan yok ya. Sadece uzun süre bir sistem istedim ve canlı ders bahanesiyle zorla aldırdım. Oyunlar Low ayarlarda 30 FPS verene kadar kullanacağım belliki
sana şöyle diyim vakalar 50 bine dayanmışken daha 1 ay sonrası ne olacağı belli değil. Sınavların iptal edileceğini düşünüyorum eğer 2. sınavları yapıp başka sınav yapmayacaklarsa 3 mayıstan sonraki sınavları yaptıktan sonra derslere girmek hiç mantıklı değil.Konu sayıları fazla gözüküyor. Hangi tarihe kadar olan konulardan size bilgi geldi mi? Gelmediyse sizce hangi tarihe kadarki konulardan olur.