2.Sınavlar hangi konuya kadar size bir bilgi geldi mi?

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,353
Konu sayıları fazla gözüküyor. Hangi tarihe kadar olan konulardan size bilgi geldi mi? Gelmediyse sizce hangi tarihe kadarki konulardan olur.

16 Nisan 2021: Bugün hoca bize ''dün açıklama geldi 3 Mayısta sınav oluyorsunuz'' dedi. Size bir bilgi geldi mi? (9. Sınıfım)
İnternetten baktım bulamadım.

Son düzenleme:
Sınavların iptal olma söz konusu olduğundan hocalar bile daha nerelerden yapacaklarını hatta olup olmayacağını bilmiyor.Ama iptal olma söz konusu.
Kim diyor umutlandırma beni
Samsun'da yaşıyorum vaka oranı en yüksek il ona rağmen paşa paşa 1.dönem sınavlarımı oldum .

Kim diyor umutlandırma beni
Samsun'da yaşıyorum vaka oranı en yüksek il ona rağmen paşa paşa 1.dönem sınavlarımı oldum .
1. dönem sınavlarını olmamızın sebebi bazı okullar yüzünden.Verilen tarihten erken yaptılar sınavları.Müdürümüz iptal olabilir 1. dönem sınavlarını sıkı tutun vaka sayısı artışta dedi.

1. sınavlar cumartesi bitti, bize 1 nisanda sınavlar başlıyor dediler. Konu vermediler ama.

bize daha bilgi verilmedi ama bence kesin yapılcak bazı okullar yapıyor

Konu sayıları fazla gözüküyor. Hangi tarihe kadar olan konulardan size bilgi geldi mi? Gelmediyse sizce hangi tarihe kadarki konulardan olur.
ya daha 1.ler bıtmedı yarın fıızk sınavım var sayısala kafa cakmıyor offf:(

Sınav inadı, vaka sayılarından daha ağır bastığı için sınavlar yapılır diye düşünüyorum fakat ne zaman yapılır konular ne olur bilmiyorum.

1. dönem sınavlarını olmamızın sebebi bazı okullar yüzünden.Verilen tarihten erken yaptılar sınavları.Müdürümüz iptal olabilir 1. dönem sınavlarını sıkı tutun vaka sayısı artışta dedi.
Bırak iptal olmayı ertelenirse bile bütün foruma baklava dağıtacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,889
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri