2.Sınavlar hangi konuya kadar size bir bilgi geldi mi?

matematik mutlak değere kadar mutlak değer dahil 😔👌

bir hikayesi var sanırım yazarmısın ?
Hikayesi falan yok ya. Sadece uzun süre bir sistem istedim ve canlı ders bahanesiyle zorla aldırdım. Oyunlar Low ayarlarda 30 FPS verene kadar kullanacağım belliki

2.sınavlar yine ertelencek rahat ol

Bana bir şey demediler umutsuzca oturuyorum.

50k vaka varken ve sınava 20 gün kalmışkenmi?bilim kurulu ramazan 60k vaka ile girebiliriz derken mi?
Sınavlarını olan varken, olmayan öğrencilere "Size yapmayacağız keyfinize bakın" mı diyecekler? En kötü ihtimal Mart ortasında sınav olacağız.

Hikayesi falan yok ya. Sadece uzun süre bir sistem istedim ve canlı ders bahanesiyle zorla aldırdım. Oyunlar Low ayarlarda 30 FPS verene kadar kullanacağım belliki
canlı derslerde kötü performans veriyomu dediniz

Konu sayıları fazla gözüküyor. Hangi tarihe kadar olan konulardan size bilgi geldi mi? Gelmediyse sizce hangi tarihe kadarki konulardan olur.
sana şöyle diyim vakalar 50 bine dayanmışken daha 1 ay sonrası ne olacağı belli değil. Sınavların iptal edileceğini düşünüyorum eğer 2. sınavları yapıp başka sınav yapmayacaklarsa 3 mayıstan sonraki sınavları yaptıktan sonra derslere girmek hiç mantıklı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki zaten bu vaka sayısıda doğru olduğunu sanmıyorum bi o kadarda gizlenen var diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,761
Üyeler
184,214
Son üye
Mustafa.czd
Geri