systemmaker
80+
o 2 sistemi de yer yazmışsın ya, ondan tiyo mu var parçalar için dedimTiyo değil direk dün hikaye attı yarın sistem çıkıyor diye.
o 2 sistemi de yer yazmışsın ya, ondan tiyo mu var parçalar için dedimTiyo değil direk dün hikaye attı yarın sistem çıkıyor diye.
3000TL bandında yapacağını söyledi diye öyle dedim. Bu sistemlerde 3000TL bandında olduğu için Abdullah abinin sistemi daha iyi olur. Abdullah abi fiyatına göre daha iyi yapıyor ya.o 2 sistemi de yer yazmışsın ya, ondan tiyo mu var parçalar için dedim
Hmm..Bugün, 2/3 saate çıkar. Nerede olduğunu bizde bilmiyoruz. Youtube'a bakarsin açıklama kısmına sistemin linkini koyuyor. Siteyi oradan görürsün.
hala çıkmadı.dBugün Abdullah abinin bu fiyat bandında sistemi çıkıyor, onu bekle. Attığın iki sistemide yer
çıkacağı yok galivahala çıkmadı.d
Neyi kötü ?1. daha iyi ama powerboost psu kötü kısa zamanda değiştirin bence
sana tavsiyem 2 sistemi de almaman 4300g ile 4350g aynı fiyatta 4350g li sistem toplayabilirsin daha iyi
yalnız 4350g iş işlemcisi oyunlarda pek bi performans sağlamıyor 4300ge ryzen 5 3400g den 5 fps fln iyisana tavsiyem 2 sistemi de almaman 4300g ile 4350g aynı fiyatta 4350g li sistem toplayabilirsin
power boost psu hiçbir yerde önerilmiyor pek de kaliteli bir marka olduğu da söylenemezNeyi kötü ?
aslında 2sinide almak mantıklı değil de fiyatları yakın olduğu için onu önerdim sonradan gpu ekleyip eklemeyeceğini yazmamışyalnız 4350g iş işlemcisi oyunlarda pek bi performans sağlamıyor 4300ge ryzen 5 3400g den 5 fps fln iyi