Çözüldü✓ 2 Siteden sistem toplama

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
52000
2 siteden benzer sistemleri topladım taksit oranları kafa kafaya diyebiliriz sizce hangisi daha mantıklı olur değiştirilmesi gereken bir parça var mı önerilerinize açığım sağolun :)
Ekran kartı elimde mevcut

Asus RTX 4070 TI Super Tuf Gaming OC Edition
Bir tarafta Asus b650-E wifi
Bir tarafta Asus b650-Plus wifi var
hangisi daha iyi ?​

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-23 125015.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-23 125015.png
    99.2 KB · Hit: 158
  • Ekran görüntüsü 2024-03-23 124742.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-23 124742.png
    120.7 KB · Hit: 95
Son düzenleme:
Hocam ekran karti nerede?

2 siteden benzer sistemleri topladım taksit oranları kafa kafaya diyebiliriz sizce hangisi daha mantıklı olur değiştirilmesi gereken bir parça var mı önerilerinize açığım sağolun :)

Asus RTX 4070 TI Super Tuf Gaming OC Edition​

m2 kingston değil samsung olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus RTX 4070 TI Super Tuf Gaming OC Edition​

atx mid kasaya 4070 ekran kartı sığmıyordu sanırım

o modelede sığıcağını düşünmüyorum kasaya

o modelede sığıcağını düşünmüyorum kasaya
kingston daha fiyat performans gibi ama değerlendirebilirim sağolun
Kasaya sığma konusunda şöyle gösterebilirim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-23 130710.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-23 130710.png
    1.2 MB · Hit: 74
kingston daha fiyat performans gibi ama değerlendirebilirim sağolun
Kasaya sığma konusunda şöyle gösterebilirim
sığıyorsa sorun yok ama samsung çok iyi ssd konusunda m2 hele farklı modelleri var ama siz f/p samsung alın kingstona göre daha iyidir

sığıyorsa sorun yok ama samsung çok iyi ssd konusunda m2 hele farklı modelleri var ama siz f/p samsung alın kingstona göre daha iyidir
Değerlendiricem sağolun fikriniz için sıvı soğutucu konusunda asus tuf daha mı iyi olur sizce ?

Site farketmez parçaların sıfır olup olmadığına güzelce araştırma yapmalısın ayrıca sistem parçalarını googlede aratarak fiyat karşılaştırması yapabilirsin yani sitede topladığın ekran kartı 20 bin olup google de 19 bin tl ye sıfırı bulunabiliyor gibi.

Site farketmez parçaların sıfır olup olmadığına güzelce araştırma yapmalısın ayrıca sistem parçalarını googlede aratarak fiyat karşılaştırması yapabilirsin yani sitede topladığın ekran kartı 20 bin olup google de 19 bin TL ye sıfırı bulunabiliyor gibi.
Site farketmez evet ama iki tarafta da her parça yok o yüzden olabilen en iyisi bu hepsi sıfır zaten sıkıntı yok
Birde taksit oranları önemli

Site farketmez evet ama iki tarafta da her parça yok o yüzden olabilen en iyisi bu hepsi sıfır zaten sıkıntı yok
Birde taksit oranları önemli
Teker teker farklı sitelerden satın alıp toplarsanız daha uyguna gelir. İkiside çok pahalı fiyatlarda. Teker teker alıp toplama fırsatınız var mı ?

Teker teker farklı sitelerden satın alıp toplarsanız daha uyguna gelir. İkiside çok pahalı fiyatlarda. Teker teker alıp toplama fırsatınız var mı ?
Evet biraz fark oluyor ancak ben toplamaya uğraşmamak için siteden alıyorum yani toplanıp gelicek ben sadece ekran kartı takıcam hazır sistemlerde olduğu gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,785
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri