zaten head shoulders kullanıyorum yıllardır 2. deneyeceğim1. Soruna cevap, Head & Shoulders
2. Soruna cevabım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da 2.'ye şunu diyebilirim
Dove sabun alıp yüzünü her ne zaman yikayacaksan o sabunu iyice yüzüne sürüp yikaman.
Bir dönem elidor ve saç kremi kullanmıştım saçları gayet güzel açıyor kremi ama şuan clear kullanıyorum kahve cekirdeklisini oda güzel bir izlenim bıraktı1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler
Bioblas şampuan öneririm, bende clear kullanıyordum çok dökülüyordu. İlk kullanımda direk gozle görülür dökülme azaldı1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler
Cildiye'ye Git Çözümünü Söylesin Nasıl Fikir?1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler
Hocam şahsen sana tavsiyem klasikleşmiş Head&Shoulders den uzak dur çünkü eskisi gibi üretilmiyor artık gitgide bozdular kaliteyi.1.si saçım çok dökülüyor ve çok zor taranıyor hangi şampuanları önerirsiniz 2.si ise anlımda ve burnumda pütürlerim var siyah nokta tarzında bunları nasıl giderebilirim teşekkürler
reis yapmaaaaKardeşim babanda amcanda dedende soyunda saç dökülmesi varsa ne yaparsan yap fayda etmez maalesef.
Maalesef aynı durumdan müzdaribim ve ne yaptıysam bütün yöntemleri denedim olmadı.reis yapmaaaa
anne tarafına çekme ihtimalimiz olmazmı dayılarıma çok benziyorumMaalesef aynı durumdan müzdaribim ve ne yaptıysam bütün yöntemleri denedim olmadı.