❌İndirim Bitti! 2 tane Erkek şortu 98 TL

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,409

Ürün sayfasında aşağı kaydırın birlikte al fırsatıyla bir ürünün fiyatı 1 TL'ye düşüyor. Bedenini sepette değiştirmeyi unutmayın otomatik S beden olarak atıyor 2XL'ye kadar var

1 Beden büyük almak önerilmiş yorumlarda aklınızda bulunsun

Birde aradan çıkarmak için ekleme yapayım aynı fiyata kız tişörtleri de var ekstra konu açmak yerine buraya ekleyeyim 2 tane alınca kuponla birlikte şortla aynı fiyata geliyor

Son düzenleme:
Linkteki ürün için *Kadın / kız cinsiyetine yönelik tasarlanmış olup günlük kullanım için idealdir) yazıyor açıklamada
1.tl ye gelen ikinci ürün erkek için herhalde

Linkteki ürün için *Kadın / kız cinsiyetine yönelik tasarlanmış olup günlük kullanım için idealdir) yazıyor açıklamada
Unisex yazıyor başlıkta iki ürün içinde

Bir üründe unisex bir üründe erkek yazıyor hocam bende

Bendede öyle yazıyormuş ama RUN yazıyo diye niye sadece erkek diyorlar anlamadım :D
Hocam zaten yazan cinsiyet çokta önemli değil benim ayağımdaki nike ayakkabı kadın ayakkabısı olarak geçiyor ama 47.5 numara giyiyorum erkekle farkı da yok

bedeni nasıl değiştiriyoruz hocam seçeneği bulamadım

1TL olan ürüne girip normal alıyormuş gibi ekleyin sepete hangi beden giyiyorsanız sonra S beden olanı çıkartın sepetten fiyat düşüyor.

Beden kucuk demisler xl giyom 2xl mı alsam ki

Fotoğraflarda çok kısa duruyor yorumlarda bile bazıları kendi bedeninizi almayın boxer gibi duruyor demiş bir iki neden büyük almak gerekiyor

hocam sepete eklerken değiştirme çıkmıyorsa sepete ekledikten sonra ürünlerin sayfasından istediğiniz bedeni sepete ekleyin sonra otomatik sepete eklenen ürünü silin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beden kucuk demisler xl giyom 2xl mı alsam ki
garanti olsun diye 2xl alabilirsiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraflarda çok kısa duruyor yorumlarda bile bazıları kendi bedeninizi almayın boxer gibi duruyor demiş bir iki neden büyük almak gerekiyor
konuya ekleyeyim hocam

1TL olan ürüne girip normal alıyormuş gibi ekleyin sepete hangi beden giyiyorsanız sonra S beden olanı çıkartın sepetten fiyat düşüyor.
Eyvallah hocam aldım bu paraya pazarda don vermiyorlar.

Geri