Neler Yeni

🔥İndirim 2 taner burger menü 200₺

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yüksel
Uygunsuz davranış
Bunu yemeyin diyen dallamalar sıcak fırsat kovalıyor, sanki dışarda butik bir bugerciden her gün 500-600tl ye burger yiyorlar , gibtiğimin dallamaları. Bizden önce kendileri yiyordur dışarıda bu tarz zincir restoranlardan. Yiyin beyler sporunuzu da aksatmayın, hayatınızı yaşayın, dallamalara da kulak asmayın (y)

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Who Laughs
Bunu yemeyin diyen dallamalar sıcak fırsat kovalıyor, sanki dışarda butik bir bugerciden her gün 500-600tl ye burger yiyorlar , gibtiğimin dallamaları. Bizden önce kendileri yiyordur dışarıda bu tarz zincir restoranlardan. Yiyin beyler sporunuzu da aksatmayın, hayatınızı yaşayın, dallamalara da kulak asmayın (y)
Bunu yemeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Onur Yücel
Bunu yiyeceğime plastik ördek yerim tat olarak daha iyi kanka cidden bunların tadını beğeniyor musunuz kfc, popeyes, mc, burger falan
Bundan 2-3 kere yiyeceğinize gerçek bir burger yiyin bir daha bunlar bedava da olsa yemezsiniz zaten

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hala daha bu markalardan alışveriş yapanlara çok çok çok üzülüyorum

Hayır, 1 aylık GYM üyeliği şuanda 350₺ benim şehrimde. Sen çok pahalılarına bakıyorsun.
Hayır ,çok pahalıya bakmıyorum şuan Ankara da aylık 1350 lira altına spor salonu yok , belediyenin yeri bile 350 liradan fazla burada. Sizin 350 dediğiniz çok merdiven altı bir salondur muhtemelen ya da geçen yılki yıllık fiyatı 12 ye bölüp söylüyorsunuzdur. Yeni zamlı fiyatının 350 lira aylık olma ihtimali yok.

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Tabi makine çeşidi kısıtlı ve bozulursa biri uzun süre sonra tamir ediyorlar ve bedava olduğu için gün içinde ana baba günü oluyor gitme şansınız yok ben sabah gittiğim için sorun olmuyor
saat kaçları açık oluyo mesela sabaqh 7 falan var m

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yüksel
Bunu yiyeceğime plastik ördek yerim tat olarak daha iyi kanka cidden bunların tadını beğeniyor musunuz kfc, popeyes, mc, burger falan
Bundan 2-3 kere yiyeceğinize gerçek bir burger yiyin bir daha bunlar bedava da olsa yemezsiniz zaten
Bütçesi 200tl olan napsın dostum? Bende her gün gidip yiyin demiyorum, ara sıra yiyin sporunuzu da aksatmayın diyorum. Şahsen bana soruyorsan 10 yıl önce güzel geliyordu şuanda zaten mc de bir big mac menü 280-300tl olmuştur, big mac yerine gidip butik bir burgercide 350tl ye gerçek etli bir burger yerim. Ama nadir de olsa 2 ayda bir mc , kfc akar ulan sanki günlük hayatlarınızda çok sağlıklı besleniyorsunuz, yediğiniz her şey hormonlu plastik zaten te allam ya. Yiyen yesin bilader sizene.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Erdem

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Who Laughs
Bütçesi 200tl olan napsın dostum? Bende her gün gidip yiyin demiyorum, ara sıra yiyin sporunuzu da aksatmayın diyorum. Şahsen bana soruyorsan 10 yıl önce güzel geliyordu şuanda zaten mc de bir big mac menü 280-300tl olmuştur, big mac yerine gidip butik bir burgercide 350tl ye gerçek etli bir burger yerim. Ama nadir de olsa 2 ayda bir mc , kfc akar ulan sanki günlük hayatlarınızda çok sağlıklı besleniyorsunuz, yediğiniz her şey hormonlu plastik zaten te allam ya. Yiyen yesin bilader sizene.
1 kilo gogus alsin 120 liraya bide elin yagliyken klavyeye dokunma cok pislenir once yagli patates cipsini bitir

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Hocam boy kilo kaçtı :D Aşırı zayıf olduğun içindir belki ya da salona göre değişiyor.
1.70 65 kg çok güçsüzdüm hocam ben başladığımda ciddi şekilde şuan daha iyiyim tabii bırakmasaydım iyiydi 3 ay dayanabildim

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Erdem
1.70 65 kg çok güçsüzdüm hocam ben başladığımda ciddi şekilde şuan daha iyiyim tabii bırakmasaydım iyiydi 3 ay dayanabildim
Normal o zaman hocam ben de bıraktım sonra zayıfladım fakat kastan verdim sonra yağ oranım yükseldi halimden hiç memnun değilim. Salon fiyatları uçmuş bir de protein tozu vs alacağım aşırı maliyetli oluyor. Spor işini hiç sevemedim hep zorlaya zorlaya yaptım 1 sene düzenli gitsem mükemmel olacak.

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Normal o zaman hocam ben de bıraktım sonra zayıfladım fakat kastan verdim sonra yağ oranım yükseldi halimden hiç memnun değilim. Salon fiyatları uçmuş bir de protein tozu vs alacağım aşırı maliyetli oluyor. Spor işini hiç sevemedim hep zorlaya zorlaya yaptım 1 sene düzenli gitsem mükemmel olacak.
zorlamalıyız hocam kendimizi ama çok zor işte bende calisthenics çalışmaya başladım 2 hafta falan oldu yaza kadar devam ettirmeyi planlıyorum eğer düzenli çalışabilirsem tekrardan spora yazılmayı düşünüyorum bakalım ne yapcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom