imZen
80+
Dahası
bana 2.5 kg lık vermişlerdi...Spora ilk başlayan adamın eline 5kg dambıl veriyorlar zaten
bana 2.5 kg lık vermişlerdi...Spora ilk başlayan adamın eline 5kg dambıl veriyorlar zaten
Bunu yemeyinBunu yemeyin diyen dallamalar sıcak fırsat kovalıyor, sanki dışarda butik bir bugerciden her gün 500-600tl ye burger yiyorlar , gibtiğimin dallamaları. Bizden önce kendileri yiyordur dışarıda bu tarz zincir restoranlardan. Yiyin beyler sporunuzu da aksatmayın, hayatınızı yaşayın, dallamalara da kulak asmayın
Bunu yiyeceğime plastik ördek yerim tat olarak daha iyi kanka cidden bunların tadını beğeniyor musunuz kfc, popeyes, mc, burger falanBunu yemeyin diyen dallamalar sıcak fırsat kovalıyor, sanki dışarda butik bir bugerciden her gün 500-600tl ye burger yiyorlar , gibtiğimin dallamaları. Bizden önce kendileri yiyordur dışarıda bu tarz zincir restoranlardan. Yiyin beyler sporunuzu da aksatmayın, hayatınızı yaşayın, dallamalara da kulak asmayın
Hayır ,çok pahalıya bakmıyorum şuan Ankara da aylık 1350 lira altına spor salonu yok , belediyenin yeri bile 350 liradan fazla burada. Sizin 350 dediğiniz çok merdiven altı bir salondur muhtemelen ya da geçen yılki yıllık fiyatı 12 ye bölüp söylüyorsunuzdur. Yeni zamlı fiyatının 350 lira aylık olma ihtimali yok.Hala daha bu markalardan alışveriş yapanlara çok çok çok üzülüyorum
Hayır, 1 aylık GYM üyeliği şuanda 350₺ benim şehrimde. Sen çok pahalılarına bakıyorsun.
saat kaçları açık oluyo mesela sabaqh 7 falan var mTabi makine çeşidi kısıtlı ve bozulursa biri uzun süre sonra tamir ediyorlar ve bedava olduğu için gün içinde ana baba günü oluyor gitme şansınız yok ben sabah gittiğim için sorun olmuyor
Bütçesi 200tl olan napsın dostum? Bende her gün gidip yiyin demiyorum, ara sıra yiyin sporunuzu da aksatmayın diyorum. Şahsen bana soruyorsan 10 yıl önce güzel geliyordu şuanda zaten mc de bir big mac menü 280-300tl olmuştur, big mac yerine gidip butik bir burgercide 350tl ye gerçek etli bir burger yerim. Ama nadir de olsa 2 ayda bir mc , kfc akar ulan sanki günlük hayatlarınızda çok sağlıklı besleniyorsunuz, yediğiniz her şey hormonlu plastik zaten te allam ya. Yiyen yesin bilader sizene.Bunu yiyeceğime plastik ördek yerim tat olarak daha iyi kanka cidden bunların tadını beğeniyor musunuz kfc, popeyes, mc, burger falan
Bundan 2-3 kere yiyeceğinize gerçek bir burger yiyin bir daha bunlar bedava da olsa yemezsiniz zaten
Hocam boy kilo kaçtı Aşırı zayıf olduğun içindir belki ya da salona göre değişiyor.bana 2.5 kg lık vermişlerdi...
1 kilo gogus alsin 120 liraya bide elin yagliyken klavyeye dokunma cok pislenir once yagli patates cipsini bitirBütçesi 200tl olan napsın dostum? Bende her gün gidip yiyin demiyorum, ara sıra yiyin sporunuzu da aksatmayın diyorum. Şahsen bana soruyorsan 10 yıl önce güzel geliyordu şuanda zaten mc de bir big mac menü 280-300tl olmuştur, big mac yerine gidip butik bir burgercide 350tl ye gerçek etli bir burger yerim. Ama nadir de olsa 2 ayda bir mc , kfc akar ulan sanki günlük hayatlarınızda çok sağlıklı besleniyorsunuz, yediğiniz her şey hormonlu plastik zaten te allam ya. Yiyen yesin bilader sizene.
Tüm tavuk veriyorlar kızartılmışHem lezzetli değil hemde pahalı. 200tl ye yarım tavuk alırsınız.
1.70 65 kg çok güçsüzdüm hocam ben başladığımda ciddi şekilde şuan daha iyiyim tabii bırakmasaydım iyiydi 3 ay dayanabildimHocam boy kilo kaçtı Aşırı zayıf olduğun içindir belki ya da salona göre değişiyor.
Normal o zaman hocam ben de bıraktım sonra zayıfladım fakat kastan verdim sonra yağ oranım yükseldi halimden hiç memnun değilim. Salon fiyatları uçmuş bir de protein tozu vs alacağım aşırı maliyetli oluyor. Spor işini hiç sevemedim hep zorlaya zorlaya yaptım 1 sene düzenli gitsem mükemmel olacak.1.70 65 kg çok güçsüzdüm hocam ben başladığımda ciddi şekilde şuan daha iyiyim tabii bırakmasaydım iyiydi 3 ay dayanabildim
zorlamalıyız hocam kendimizi ama çok zor işte bende calisthenics çalışmaya başladım 2 hafta falan oldu yaza kadar devam ettirmeyi planlıyorum eğer düzenli çalışabilirsem tekrardan spora yazılmayı düşünüyorum bakalım ne yapcamNormal o zaman hocam ben de bıraktım sonra zayıfladım fakat kastan verdim sonra yağ oranım yükseldi halimden hiç memnun değilim. Salon fiyatları uçmuş bir de protein tozu vs alacağım aşırı maliyetli oluyor. Spor işini hiç sevemedim hep zorlaya zorlaya yaptım 1 sene düzenli gitsem mükemmel olacak.