Neler Yeni

🔥İndirim 2 taner burger menü 200₺

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdem
zorlamalıyız hocam kendimizi ama çok zor işte bende calisthenics çalışmaya başladım 2 hafta falan oldu yaza kadar devam ettirmeyi planlıyorum eğer düzenli çalışabilirsem tekrardan spora yazılmayı düşünüyorum bakalım ne yapcam
Evde mi çalışıyorsunuz? Ben home office çalışıyorum sabah spora gitmem için 7.30'da evden çıkmam lazım (mevcut uyku düzeni ile çok zor) akşam 18.30'da gidebilirim ama o saatte de çok kalabalık olur düzeni oturtmam lazım.

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Evde mi çalışıyorsunuz? Ben home office çalışıyorum sabah spora gitmem için 7.30'da evden çıkmam lazım (mevcut uyku düzeni ile çok zor) akşam 18.30'da gidebilirim ama o saatte de çok kalabalık olur düzeni oturtmam lazım.
evet hocam evde çalışıyorum şuan memnunum ama şöyle söyliyim
spor salonunda çalışmak daha kolay aletler sağolsun fakat evde vücut ağırlığını kullanarak çalışıyorum ve gerçekten zorluyor spor salonunda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum bile ama verimini aldığımı düşünüyorum açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur Yücel
Bütçesi 200tl olan napsın dostum? Bende her gün gidip yiyin demiyorum, ara sıra yiyin sporunuzu da aksatmayın diyorum. Şahsen bana soruyorsan 10 yıl önce güzel geliyordu şuanda zaten mc de bir big mac menü 280-300tl olmuştur, big mac yerine gidip butik bir burgercide 350tl ye gerçek etli bir burger yerim. Ama nadir de olsa 2 ayda bir mc , kfc akar ulan sanki günlük hayatlarınızda çok sağlıklı besleniyorsunuz, yediğiniz her şey hormonlu plastik zaten te allam ya. Yiyen yesin bilader sizene.
Bütçesi 200 olan yemesin kanka? İhtiyaç bir şey değil sonuçta. Ben sağlık falan açısından demiyorum ne saçmalıyorsun seninle aynı şeyi diyorum buna bu fiyatı vereceğinize bundan 2 gün yiyorsanız bir gün kaliteli burger yiyin. Damak tadına saygısı olan bunları yemez zaten onu diyorum tadı rezalet bunu yiyeceğine hiç yeme anladın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

saat kaçları açık oluyo mesela sabaqh 7 falan var m
6.30 da açılıyor

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yüksel
Bütçesi 200 olan yemesin kanka? İhtiyaç bir şey değil sonuçta. Ben sağlık falan açısından demiyorum ne saçmalıyorsun seninle aynı şeyi diyorum buna bu fiyatı vereceğinize bundan 2 gün yiyorsanız bir gün kaliteli burger yiyin. Damak tadına saygısı olan bunları yemez zaten onu diyorum tadı rezalet bunu yiyeceğine hiç yeme anladın mı

6.30 da açılıyor
Aynı şeyi diyoruz tamam sakin dostum :D

whisper snow

80+ Silver
Bunun yerine TrendyolGo'dan Doymix'ten 100 TL'ye Et Doner + Patates + Ayran soyleyin seceneklerden bol malzemosu secin 100 GR ete denk geliyor her gun yiyorum.

Hala daha bu markalardan alışveriş yapanlara çok çok çok üzülüyorum

Hayır, 1 aylık GYM üyeliği şuanda 350₺ benim şehrimde. Sen çok pahalılarına bakıyorsun.
orasi neresiymis hocam benim oldugum yerde 1000 TL'den asagi salon yok.

İBB Sağolsun 80 liraya 18 gün kullanan ben 😎
Eko bASKanim bee :peepokalp:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Top Bottom