Berat Özdemir
80+ Bronze
Dahası
Sepette 2.583₺ oluyor.arada 400-500 TL fark var neden ordan alayım ?
Sepette 2.583₺ oluyor.arada 400-500 TL fark var neden ordan alayım ?
Knkm senin bu önerdiğin ssd de kronik ısınma sorunu varmış ne derece doğru bilgin var mı? Ssd soğutucusu alın mutlaka diyorlar 100 tl ye var alsam mı?Kanka dram olsun 2000 2000 olsun ama dram olsun hem daha performanslı olur hemde daha uzun ömürlü
Kanka o zaman alma kronik sorun baş ağrıyor sen ne kullanırsan kullan bi bilgim yoktu bu ısınma sorunuyla alakalı bu fiyatta başka dram li yok aklıma bi fikir gelmedi ne kadar soğutucu alırsan al kanka kronik mevzusu yorarKnkm senin bu önerdiğin ssd de kronik ısınma sorunu varmış ne derece doğru bilgin var mı? Ssd soğutucusu alın mutlaka diyorlar 100 TL ye var alsam mı?
Bunun bi üst fiyatı nedir ki ? Bana atar mısın bakalım belki bütçe zorlarım yoksa cruicl alır geçerim. Dramli 2tb bunun bi tık üstü hangi m2 var önerebileceğinKanka o zaman alma kronik sorun baş ağrıyor sen ne kullanırsan kullan bi bilgim yoktu bu ısınma sorunuyla alakalı bu fiyatta başka dram li yok aklıma bi fikir gelmedi ne kadar soğutucu alırsan al kanka kronik mevzusu yorar
Kanka ben o zaman bunu alıp geçiyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0B25MJ1YT?tag=akakceprime-21&th=1Kanka o zaman alma kronik sorun baş ağrıyor sen ne kullanırsan kullan bi bilgim yoktu bu ısınma sorunuyla alakalı bu fiyatta başka dram li yok aklıma bi fikir gelmedi ne kadar soğutucu alırsan al kanka kronik mevzusu yorar
Kanka bunda da dram yok diye yazıyorKanka ben o zaman bunu alıp geçiyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0B25MJ1YT?tag=akakceprime-21&th=1
ya öyle 3-3.5k verck param yok. Daha iyisi yoksa bu paraya alacam senden cevap bekliyorum. @TİTAN.
Bir ssd ye 3.5k verecek bütçem malesef yok. Dram olmayı versin sıkıntı yok. Şuan kullandığım ssd den ben memnunum sadece kapasitesi yetmiyor. Benimkinde de dram yok. Bana 2.4k ile 2.7k arası 2tb m2 ssd önerisinde bulunur musun? Bu fiyat aralığında en iyisi cruicl ise onu alacağım.Kanka bunda da dram yok diye yazıyor
Bunu al kanka
Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.787,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kanka o zaman o crucial olur bi problem yaşamazsın gayet güzel ama dram yoksa 1dk biraz bakınıp dönücemBir ssd ye 3.5k verecek bütçem malesef yok. Dram olmayı versin sıkıntı yok. Şuan kullandığım ssd den ben memnunum sadece kapasitesi yetmiyor. Benimkinde de dram yok. Bana 2.4k ile 2.7k arası 2tb m2 ssd önerisinde bulunur musun? Bu fiyat aralığında en iyisi cruicl ise onu alacağım.
Kanka bunada bakılabilirKanka o zaman o crucial olur bi problem yaşamazsın gayet güzel ama dram yoksa 1dk biraz bakınıp dönücem
Crucial alıyorum o zamanKanka o zaman o crucial olur bi problem yaşamazsın gayet güzel ama dram yoksa 1dk biraz bakınıp dönücem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka bunada bakılabilir
Arasında sanırım crucial daha iyi çünkü 100 200mb alan kalınca hız çok büyük ölçüde düşüşler olduğu yazıyorKingston NV2 SNV2S/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.474,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Al kanka güzel gibi duruyor forumda olumsuz bir konu görmedimCrucial alıyorum o zaman
Rica ederim kanka yardımcı olabildiysem ne mutlu banaDostum ilgin ve alakan için teşekkür ederim