Neler Yeni

2 TB M.2 SSD ÖNERİSİ

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Kanka dram olsun 2000 2000 olsun ama dram olsun hem daha performanslı olur hemde daha uzun ömürlü
Knkm senin bu önerdiğin ssd de kronik ısınma sorunu varmış ne derece doğru bilgin var mı? Ssd soğutucusu alın mutlaka diyorlar 100 tl ye var alsam mı?

TİTAN.

80+ Platinum
Knkm senin bu önerdiğin ssd de kronik ısınma sorunu varmış ne derece doğru bilgin var mı? Ssd soğutucusu alın mutlaka diyorlar 100 TL ye var alsam mı?
Kanka o zaman alma kronik sorun baş ağrıyor sen ne kullanırsan kullan bi bilgim yoktu bu ısınma sorunuyla alakalı bu fiyatta başka dram li yok aklıma bi fikir gelmedi ne kadar soğutucu alırsan al kanka kronik mevzusu yorar

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Kanka o zaman alma kronik sorun baş ağrıyor sen ne kullanırsan kullan bi bilgim yoktu bu ısınma sorunuyla alakalı bu fiyatta başka dram li yok aklıma bi fikir gelmedi ne kadar soğutucu alırsan al kanka kronik mevzusu yorar
Bunun bi üst fiyatı nedir ki ? Bana atar mısın bakalım belki bütçe zorlarım yoksa cruicl alır geçerim. Dramli 2tb bunun bi tık üstü hangi m2 var önerebileceğin

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka ben o zaman bunu alıp geçiyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0B25MJ1YT?tag=akakceprime-21&th=1
ya öyle 3-3.5k verck param yok. Daha iyisi yoksa bu paraya alacam senden cevap bekliyorum. @TİTAN.
Kanka bunda da dram yok diye yazıyor
Bunu al kanka

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Kanka bunda da dram yok diye yazıyor
Bunu al kanka
Bir ssd ye 3.5k verecek bütçem malesef yok. Dram olmayı versin sıkıntı yok. Şuan kullandığım ssd den ben memnunum sadece kapasitesi yetmiyor. Benimkinde de dram yok. Bana 2.4k ile 2.7k arası 2tb m2 ssd önerisinde bulunur musun? Bu fiyat aralığında en iyisi cruicl ise onu alacağım.

TİTAN.

80+ Platinum
Bir ssd ye 3.5k verecek bütçem malesef yok. Dram olmayı versin sıkıntı yok. Şuan kullandığım ssd den ben memnunum sadece kapasitesi yetmiyor. Benimkinde de dram yok. Bana 2.4k ile 2.7k arası 2tb m2 ssd önerisinde bulunur musun? Bu fiyat aralığında en iyisi cruicl ise onu alacağım.
Kanka o zaman o crucial olur bi problem yaşamazsın gayet güzel ama dram yoksa 1dk biraz bakınıp dönücem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka o zaman o crucial olur bi problem yaşamazsın gayet güzel ama dram yoksa 1dk biraz bakınıp dönücem
Kanka bunada bakılabilir
Arasında sanırım crucial daha iyi çünkü 100 200mb alan kalınca hız çok büyük ölçüde düşüşler olduğu yazıyor

Son düzenleme:

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bunada bakılabilir
Arasında sanırım crucial daha iyi çünkü 100 200mb alan kalınca hız çok büyük ölçüde düşüşler olduğu yazıyor
Crucial alıyorum o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,355
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom