2 TB M2 dramli SSD tavsiyesi

Hem 980 Pro hem de 970 Evo Plus kullanıyorum,bütçeye göre bu ikisini şiddetle tavsiye ederim.Bunun yanında Crucial da bakabilirsiniz.

Hocam dramsiz olunca noluyor bilmiyorum da

Üründe bir sorun olursa ürünün sadece kendi fiyatını iade ediyormuş 30 günü geçerse ürünün kendi fiyatı 2800 TL ye geliyor arada 500 TL kusurluk kısım depozito gümrük adı altında gidiyor 2 yıl içinde sorun olursa iade var sadece değişim yok kafamı o kurcaladi

Hocam dramsiz olunca noluyor bilmiyorum da
Bir nevi harita gibi bir şey. DRAM olan modellerde bu veriler bilgisayar kapansa bile silinmez, açılınca sıfırdan tekrar toplanması gerekmez ve belleklere gereksiz yazma yapılmaz. DRAM olmayan SSD modellerinde bu veriler ya SSD'nin belleklerinde ya da bilgisayarın RAM'inde geçici süreyle depolanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O modelin üstüne pek model yok alınabilir
Amazon Almanya dan olunca sıkıntı olur mu onu düşünüyorum 2 yıl iade veriyor ama ürünün fiyatından gümrük ücretleri vs iade olmuyor ve ürün 2800 küsür TL ye geliyor 30 günden sonraki sorunlarda iade edersem

Üründe bir sorun olursa ürünün sadece kendi fiyatını iade ediyormuş 30 günü geçerse ürünün kendi fiyatı 2800 TL ye geliyor arada 500 TL kusurluk kısım depozito gümrük adı altında gidiyor 2 yıl içinde sorun olursa iade var sadece değişim yok kafamı o kurcaladi
KC3000 ilk 30 gün sorun yapmazsa daha yapmaz zaten

Gümrük vergilerini gelirlen Amazon karşılıyor. İade olursa ödediği vergileri kesiyor sizden. Garanti durumunda gümrükte yike ücret çıkabilir onu söyleyeyim.

Bir de gelirken 2 haftayı gözden çıkarın benim renegade 1 hafta sadece Avrupa'da gezdi. Almaya Hollanda tur atıyor uçakla.

KC3000 ilk 30 gün sorun yapmazsa daha yapmaz zaten
Bunun garanti süresi kaç yıl olmazsa tr de satanlardan alayım az daha pahalıya

Gümrük vergilerini gelirlen Amazon karşılıyor. İade olursa ödediği vergileri kesiyor sizden. Garanti durumunda gümrükte yike ücret çıkabilir onu söyleyeyim.

Bir de gelirken 2 haftayı gözden çıkarın benim renegade 1 hafta sadece Avrupa'da gezdi. Almaya Hollanda tur atıyor uçakla.
Kc3000 mu sizce fury renegade mi

Bunun garanti süresi kaç yıl olmazsa tr de satanlardan alayım az daha pahalıya

Kc3000 mu sizce fury renegade mi
Fury 1 tık üstü bildiğim kadarıyla ama çok fark yok

O m.2 yi al

Geri