o fiyata yansıtıyor hocam vram i de var.anladım hocam 7000/7000 iddaalı rakam bu kadarını yansıtıyormudur bu ssd? şuanki kullandığım bile 1700/1700 falan
o fiyata yansıtıyor hocam vram i de var.anladım hocam 7000/7000 iddaalı rakam bu kadarını yansıtıyormudur bu ssd? şuanki kullandığım bile 1700/1700 falan
pcie 4.0da veriyor pci 3.0 yarısı kadar alırsınanladım hocam 7000/7000 iddaalı rakam bu kadarını yansıtıyormudur bu ssd? şuanki kullandığım bile 1700/1700 falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tesekkür ederim hocam siz kullanıyormuydunuz bu ürünü?
Hocam o ssd yi kötüleyen yorum bulamadım diyim size.anladım hocam 7000/7000 iddaalı rakam bu kadarını yansıtıyormudur bu ssd? şuanki kullandığım bile 1700/1700 falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tesekkür ederim hocam siz kullanıyormuydunuz bu ürünü?
valla hocam pcie ney onu bilmiyorumpcie 4.0da veriyor pci 3.0 yarısı kadar alırsın
demek istediğim bu okuma yazma hızları 7000/7000 yazıyor ya bendeki ssd 1700/1600 şuan bile memnunum o ssd 7000/7000 uçurur mu demek istemiştimo fiyata yansıtıyor hocam vram i de var.
Hocam bütçeniz buysa alın. pcie ise m2 ssd yi taktığınız m2 slotunun hız desteğidir. En kötü ileride kullanırsınız veya anakart değiştirirsiniz.valla hocam pcie ney onu bilmiyorumiyi diyosanız almayı düşünüyorum
demek istediğim bu okuma yazma hızları 7000/7000 yazıyor ya bendeki ssd 1700/1600 şuan bile memnunum o ssd 7000/7000 uçurur mu demek istemiştim
Hocam bütçeniz buysa alın. pcie ise m2 ssd yi taktığınız m2 slotunun hız desteğidir. En kötü ileride kullanırsınız veya anakart değiştirirsiniz.
anakartın modeli nedir pcie 4.0 desteklemiyorsa 7000 almazsın en fazla 4000 alırsın ama yine büyük fark yaratır güzel kaliteli ssddirvalla hocam pcie ney onu bilmiyorumiyi diyosanız almayı düşünüyorum
demek istediğim bu okuma yazma hızları 7000/7000 yazıyor ya bendeki ssd 1700/1600 şuan bile memnunum o ssd 7000/7000 uçurur mu demek istemiştim
Hocam ssd yi var gücüyle kullanamazsınız. Bence yeni bir anakarta bakın. Zaten büğtçe 4-5 k demiştiniz 1 k fazlalığınız var. Not pcie 4 m2 slotlu bir anakart alın. Sizde pcie 3 varbenim anakart bu hocam![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
işlemci 5600 ekran kartı 3060 ti
yeni anakart alamam ki başkan sistemi yeni aldımHocam ssd yi var gücüyle kullanamazsınız. Bence yeni bir anakarta bakın. Zaten büğtçe 4-5 k demiştiniz 1 k fazlalığınız var. Not pcie 4 m2 slotlu bir anakart alın. Sizde pcie 3 varAlıntıyı görüntüle
en fazla 4000 hız alırsınız bu anaktla ama buda işinizi görür ilerde pcie 4 destekli anakart aldığınızda bu hızları görürsünüzbenim anakart bu hocam![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
işlemci 5600 ekran kartı 3060 ti
Hocam para biriktirip değiştirirsiniz ileride sıkıntı olmaz. Sadece hızı daha düşük kullanmış olusunuz o kadar başka bir sıkıntı yaşamazsınız.yeni anakart alamam ki başkan sistemi yeni aldım![]()
yok valla kral parçalar full sıfır değiştiremem kimesela buna geçebilirsiniz https://www.n11.com/urun/asus-prime...4-soket-am4-matx-anakart-1480289?magaza=7renk
ben şimdi bu ssd yi alsam taksam sorunsuz şekilde 4000 okuma yazma verse bana yeter ileriki zamanlar sistemimi satıp yenisini alırsam bu ssd mi kullanırım yine sonuçta hazır sistemlerde 500 gb ssd takıldıgı için ssd alıyorum suandaen fazla 4000 hız alırsınız bu anaktla ama buda işinizi görür ilerde pcie 4 destekli anakart aldığınızda bu hızları görürsünüz