Çözüldü✓ 2 tb m2 ssd önerisi arıyorum

yok valla kral parçalar full sıfır değiştiremem ki

ben şimdi bu ssd yi alsam taksam sorunsuz şekilde 4000 okuma yazma verse bana yeter ileriki zamanlar sistemimi satıp yenisini alırsam bu ssd mi kullanırım yine sonuçta hazır sistemlerde 500 gb ssd takıldıgı için ssd alıyorum suanda
zaten bunlar pcie 4 ddr5 vb teknolojiler çok yaygın değil daha yeni çıktılar birkaç seneye yaygınlaşır o zaman yeni sistem alırsanız sorunsuz kullanırsınız

yok valla kral parçalar full sıfır değiştiremem ki

ben şimdi bu ssd yi alsam taksam sorunsuz şekilde 4000 okuma yazma verse bana yeter ileriki zamanlar sistemimi satıp yenisini alırsam bu ssd mi kullanırım yine sonuçta hazır sistemlerde 500 gb ssd takıldıgı için ssd alıyorum suanda
sıkıntısız çalışır. o anakartı ikinci el satarsın istersen. yani sana kalmış. bütçen varsa değerlendir ssd nin hepsini kullanmış olursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten bunlar pcie 4 ddr5 vb teknolojiler çok yaygın değil daha yeni çıktılar birkaç seneye yaygınlaşır o zaman yeni sistem alırsanız sorunsuz kullanırsınız
hocam pcie 4 yaygın aslında sadece arkadaşın anakart o kadar çok varki türkiyede her sistemde kullanıyorlar. pcie 5 yaygın değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,085
Üyeler
188,873
Son üye
Wesleyxzq
Geri