LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 596
Bana da öyle geldi, şöyle rakiplerine bakmaya çalıştım DRAM + 7K ve üstü okuma hızıyla değerlendirdim. Fiyatlar şöyle;SSD RAM fiyatlarının uçtuğunu düşününce gene iyi fırsat
alamayan varsa benim üyelik ile alabilir.
ula 8.3kya mediamarkttan alıp internette 7.6k oldugunu görüp iade edip 5kya nv3 aldıgım ssdye bahEğitim Mağazasında 2 TB Samsung 990 PRO - 8.460 TL, indirim sayılır sanırım. Akakçe'ye göre şu an piyasada en ucuzu Mediamarkt da 9.179 TL sonra 9.845 TL.
Hem kaliteli olsun hem uzun ömürlü olsun diye aldım ben bunun bile üst modeli var samsung 9100 proSadece oyun oynayıp Windows kuracaksanız bu kadar para gömmek israftır, yazıktır. Gündelik kullanımda 5-6 bin liralık modellerle arasındaki farkı asla anlamazsınız. Onun haricinde alınabilir.
Güzeldir iyidir ama DRAM yok, Twice Once kpopcu hanım990 Evo plus nasıldır
Samsung Eğitim İndirimi yazın, samsung hesabı + e devletten öğrenci belgesi.nereden alabiliriz internette araştırdığımda bulamadım siteyi
OoooSite direkt samsung diye biliyorum.
Öğrenciye.i o kadar geneline miEğitim Mağazasında 2 TB Samsung 990 PRO - 8.460 TL, indirim sayılır sanırım. Akakçe'ye göre şu an piyasada en ucuzu Mediamarkt da 9.179 TL sonra 9.845 TL.