2 tb SATA ssd almayı düşünüyorum öneri lazım

BeratColak5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Ek iş olarak düğün ve sünnet gibi cemiyetlerde kameramanı yapıyorum ve kayıtları 1 sene boyunca bilgisayarımda saklıyorum. Bundan önce 2 tane hdd çöpe attım hayliyle içindeki görüntüler de gitti bu sorundan kurtulmak için 2 tb sata ssd düşündüm f/p önerileriniz var mıdır? Ayriyeten montaj vs yaparken de hızlı olmasını istiyorum o yüzden ssd düşündüm.
Bütçe olarak çok bir şey düşünmedim fp olması bebim için kafi

Ek iş olarak düğün ve sünnet gibi cemiyetlerde kameramanı yapıyorum ve kayıtları 1 sene boyunca bilgisayarımda saklıyorum. Bundan önce 2 tane hdd çöpe attım hayliyle içindeki görüntüler de gitti bu sorundan kurtulmak için 2 tb sata ssd düşündüm f/p önerileriniz var mıdır? Ayriyeten montaj vs yaparken de hızlı olmasını istiyorum o yüzden ssd düşündüm.
Sata ssd de çöp olur öyle bir işte. M2 ssd lazım. Hddye göre yüksek olsa da Sata ssdlerin de yazma garantisi, döngüsü düşük.

M2 SSD al.

M2 ssd var anakartta fakat 2tb m2 çok pahalı olur 1 tb alsam da bu sefer yetmeme durumu yaşayabiliyorum önerileriniz neler hem m2 hem sata olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 1 tb SATA almaya kalksan 2000 TL lere dayanmış durumda zaten.

Şuan 1 tb SATA almaya kalksan 2000 TL lere dayanmış durumda zaten.

2 tb olarak bunu alsam işimi görür mü ne diyorsun 1 tb sıkıntı çıkartıyor yetmiyor

2 tb olarak bunu alsam işimi görür mü ne diyorsun 1 tb sıkıntı çıkartıyor yetmiyor
Bunu da tercih edebilirsin , Kingston NV3 2tb ın okuma yazması biraz daha yüksek , ama depolama yapacağın için çok fark etmez .

Bütçen yeterse alabilirsin ben de düğün fotoğrafçılığı yapıyorum çok iyi performansı var
Öneri için teşekkürler ama bütçeyi çok zorlar ilerleyen zamanlarda düşünebilirim ancak

Bunu da tercih edebilirsin , Kingston NV3 2tb ın okuma yazması biraz daha yüksek , ama depolama yapacağın için çok fark etmez .
Tamamdır dostum teşekkürler

M2 ssd var anakartta fakat 2tb m2 çok pahalı olur 1 tb alsam da bu sefer yetmeme durumu yaşayabiliyorum önerileriniz neler hem m2 hem sata olarak
en ucuz ürünleri listeledim
m2 kanadında gen3 leri dahil etmedim
2.5 ssd kanadında ilk 3 ürün kesinlikle alınmaz

sence çok mu pahalı bu durumda

1751908313830.webp

en ucuz ürünleri listeledim
m2 kanadında gen3 leri dahil etmedim
2.5 ssd kanadında ilk 3 ürün kesinlikle alınmaz

sence çok mu pahalı bu durumda

Alıntıyı görüntüle
fazla bir fiyat araştırması yapmamıştım sadece tahmine dayalı söylemiştim haklısın m2 ler çok da uçuk fiyatlarda değil hatta aynı fiyatlarda m2 almaya karar verdim zaten eyvallah

Geri