enesozgeldi
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Ne almıştın ki hızlı gönderi ibaresi yok muyduIptal etmek istiyorum adamlar 1 aydır siparişini teslim alamayan var şikayet varda baya şikayet var
Ne almıştın ki hızlı gönderi ibaresi yok muyduIptal etmek istiyorum adamlar 1 aydır siparişini teslim alamayan var şikayet varda baya şikayet var
Bence iptal etme. Gayet güzel ürünler.
Yok öyle bisey görmedim kankaNe almıştın ki hızlı gönderi ibaresi yok muydu
Valla bilemedimki koltuk konusunda biraz sanki onada fazla ödeme yapmışım gibi hissediyorum ve şu kargolarını 1 aydır alamayanlar soğuttu beni oda varBence iptal etme. Gayet güzel ürünler.
Yok öyle bisey görmedim kanka
Valla bilemedimki koltuk konusunda biraz sanki onada fazla ödeme yapmışım gibi hissediyorum ve şu kargolarını 1 aydır alamayanlar soğuttu beni oda var
Kank şuan bütün sitelerin şikayet var sayfasına girsen yığınla şikayet var çok takma bence önce bekle bi kaç gün duruma göre hareket edersin.Yok öyle bisey görmedim kanka
Valla bilemedimki koltuk konusunda biraz sanki onada fazla ödeme yapmışım gibi hissediyorum ve şu kargolarını 1 aydır alamayanlar soğuttu beni oda var
Aynen kanka iptal etseler memnun olcamO koltuk yerine 2-3 Tane ankastre takımı alabilirdin.
Koltuğa biraz fazla olmuş gibi. Kargo konusunda da elbette biraz bekleme olacaktır ama şu durumda başka bir site bu konuda daha çok memnun eder diyemeyiz.Valla bilemedimki koltuk konusunda biraz sanki onada fazla ödeme yapmışım gibi hissediyorum ve şu kargolarını 1 aydır alamayanlar soğuttu beni oda var
ŞikayetVar'dakiler El Capitan'cılardır.Ben pişman oldum aldığıma nasıl iptal edebiliriz acaba siparişi ? Sebebiyse şikayet varda adamlar 1 aydır bekliyor siparişini teslim alamamış.
En başa git görürsün konu benimKank şuan bütün sitelerin şikayet var sayfasına girsen yığınla şikayet var çok takma bence önce bekle bi kaç gün duruma göre hareket edersin.
Bu arada ne aldın
Koltuğa biraz fazla olmuş gibi. Kargo konusunda da elbette biraz bekleme olacaktır ama şu durumda başka bir site bu konuda daha çok memnun eder diyemeyiz.
Koltuk baya sağlam orasida var kaç sene götürür kim bilirBenim Siparişim İtopyadan Toplamda 6-7 Günde geldi.
çok mantıklıO koltuk yerine köşe takımı alaydın kardeşim.![]()
![]()
![]()