Neler Yeni

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
@intel pentium adlı vld da olabilir mod.
Yoo ben olabilecek son kişi bile değilim... 🤭 🤭 🤭 🛸 :alien: 🚀
1611393749496.png

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Etiketleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de gönüllü moderatör olmak isterim. Özellikle sabahları erken kalktığımdan sabahları oluşan boşluğu doldurabileceğime inanıyorum.
Yaşım: 16

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
@DonanımFikir hariç herkes yazılmış fakat onda da yaş tutmuyor diye hatırlıyorum veya @FightForHonor da olabilir fakat aktif değil sanırım. @epica59 neden olmuyor çikilop gibi üye... 🤭 Bu arada bu seferki yetkileri öyle mesaj silme vs olmayan sadece konu başlıklarıyla falan ilgilenen mod sanırım yani ban atmıyor anladığım kadarıyla mod adayı gibi bir şey. :D Herkes olabilir öyleyse. @epica59 olsun... 🚀:alien:🛸
EDİT: Bu mesajı dün gece saat 1'de falan yazmışım fakat atamamışım...
Bu arada bence olabilecek kişiler: emir aydın, vesemir, epica59, mert özkaya.
Aktif gördüğüm kişiler. Başka aktif yok mu forumda mod olabilecek? 😦😮
Mayısı bekeyeceğim
O zamana alım olursa katılabilirm
Sende olabilirsin aslında
Epicada olabilir

Mayısta başvurabilirim

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Mayısı bekeyeceğim
O zamana alım olursa katılabilirm
Sende olabilirsin aslında
Epicada olabilir

Mayısta başvurabilirim
@intel pentium Nvidia fanı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyarıların neden bitiş tarihi yok?
Mesela 1 yıl filan olabilir.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam bence en çok hak edenlerden biri @hocam o iş öyle değil çünkü adam bir kere donanımsal olarak çok fazla bilgili (diğerleri alınmasın lüften) ve cidden forumda nefret edeni yok. Bence o hakediyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hocam bence en çok hak edenlerden biri @hocam o iş öyle değil çünkü adam bir kere donanımsal olarak çok fazla bilgili (diğerleri alınmasın lüften) ve cidden forumda nefret edeni yok. Bence o hakediyor.

Nefret eden olması ile moderatörlüğün alakası yok. Donanımsal bilgi tek başına yeterli değil, yazılımsal bilgi de önem arz etmekte. Türkçesi iyi değil. Epica59'un Abdullah Hacıgül tarafından 2 uyarısı mevcut. O da moderatör olamaz. Sanmam.

LongKey

80+
Arkadaşlar hatalı yazılan başlık ve konular seri şekilde editleyecek ve hatalı başlık veya konuyu açan üyeye gerekli uyarı puanını vermesi için 2 gönüllü moderatör alacağım. Min yaş 16 olmalıdır, başvurularınızı yorum kısmına yapabilirsiniz.

Alakasız arkadaşlar konuyu kirletmesin
Bende yapabilirim Abdullah abi,16 yaşındayım.

Arkadaşlar hatalı yazılan başlık ve konular seri şekilde editleyecek ve hatalı başlık veya konuyu açan üyeye gerekli uyarı puanını vermesi için 2 gönüllü moderatör alacağım. Min yaş 16 olmalıdır, başvurularınızı yorum kısmına yapabilirsiniz.

Alakasız arkadaşlar konuyu kirletmesin
Abdullah Abi ben olurumda günde en fazla 3 4 saat arası giriyorum foruma

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Nefret eden olması ile moderatörlüğün alakası yok. Donanımsal bilgi tek başına yeterli değil, yazılımsal bilgi de önem arz etmekte. Türkçesi iyi değil. Epica59'un Abdullah Hacıgül tarafından 2 uyarısı mevcut. O da moderatör olamaz. Sanmam.
Yazılım bilgisi ne işe yarayacak konu başlığı düzeltirken ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Türkçesinin iyi olmadığını nereden biliyorsunuz acaba normalde forumda dolaşırken Türkçe'ye o kadar dikkat etmiyor olabilir ama bu kötü bir Türkçe'ye sahip demek değil. Şahsen ben kendisiyle sesli vs. olarakta konuştum ve inan bana çok akıcı ve düzgün bir Türkçe'ye sahip, lisanı falan da çok iyi. Tabii biraz haklısın ama sana hem katılıp hem katılmıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılım ne işe yarayacak konu başlığı düzeltirken ?
Belki Wordpress ile ilgili bir sıkıntı olursa diye söyledi ama tam emin değilim bende.

Top Bottom