Kimi yatırıyorsunYatırım tavsiyesidir*
Dostlar, arkadaşın bu zamana kadar kaç tane sevgilisi olduğu kimseyi ilgilendirmez.
R-revanier .. koltuktan kaldırmayıp elraen izliyor 15 sevgilim oldu diye bana laf atıyor15 sevgili ?
Sana çok güzel bir sözüm vardı ama forum kurallarına aykırı.
Dostum senin de yanlış noktaların var bkz."ayartamıyorum" . Yani bu zamana kadar 15 tane sevgilinin olmasıda burdaki arkadaşları ilgilendirmiyor gereksiz detay vermişsin.S-sonunda akıllı bir insan
1 sana iğrenç demedim, 2 şu mesajından sonra diyebileceğimi düşünüyorum; boş konunun da yakında kilitleneceği aşikar, banın da hayırlı olsunNe ***** insanlarsınız cidden size mi kaldı benim kaç tane sevgilim olacağı? Siz kimsiniz ki? Ben burda sevmediğim birine seviyorum demedim diyorum hala daha aksini iddia ediyosun ***** mısın? 15 sevgilim oldu diye adam bana iğrenç falan diyor beni tanımadığı halde .d?
Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum, senden önce birisini gerçekten sevmiş olabilir sürekli kısa süreli ilişkiler yaşayanlar içinse aynı şeyi düşünmüyorum buna karşın, yani ne yaptığı yine kimseyi bağlamaz ama o kişininkine de sevgi denir mi tartışılır.İleride eşi olacak kişinin geçmişte başkası ile cinsel ilişkisi olduysa bunu kaldıracak kişinin adamlığından şüphe ederim. Cinsiyet farketmez. Bunun Türklük ile alakası yok bir de Türkleri küçümsemişssn![]()
Birazdan cezanı alırsınTamam arap insan