"Yok kanka başlamadım o oyuna daha."1 Tane ver.
(!)
sen ciddi misin15.olacak
Oa hayat dersi vermişAyrıca sevmediğin kişilere seviyormuşsun gibi davranmaktan vaz geç, "etik değil" değil; iğrenç bir şey dostum, hayat tavsiyesi. Takılmak, çıkmak, eğlenmek farklı bir şey sevmek farklı bir şey, sen "manita" yapmaya çalışıyorsun sevgilinin argosu yani ve herkes bunu sevmez. Şahsen ben beni seven kişileri kırdığımda ya da kullanmış imajı oluşturduğumda kendimden iğrenirim o yüzde çok kişiyi de sevmemeye çalışırım, bunu yapmak zorunda değilsin ama 2 gün sonra sıkılacağın birine "sen, seviyorum" demenin de adilik olacağını bilmelisin. (yt)
Ne yazmışın be arkadaş.1 Tane ver.
(!)
Alıntıdan okuyunca öyle gözüktü bana daOa hayat dersi vermiş![]()
![]()
YT yazmış bi' de yanına.Alıntıdan okuyunca öyle gözüktü bana da![]()
Yatırım tavsiyesidir*YT yazmış bi' de yanına.![]()
![]()
K-kanka aynı anda 15 kız değil15 tane sevgilin olması bence saçma, 15 kızla sevgili olmak yerine hepsiyle flört takılmayı tercih ederim.
Eğer kız sana güvenmiyorsa güvenini kazanman çok çok zor. Daha fazla bağlanmamaya çalış.
K-kanka aynı anda 15 kız değil15 tane sevgilin olması bence saçma, 15 kızla sevgili olmak yerine hepsiyle flört takılmayı tercih ederim.
Eğer kız sana güvenmiyorsa güvenini kazanman çok çok zor. Daha fazla bağlanmamaya çalış.