Neler Yeni

2 yıl önce beni seven kızı şimdi ayartamıyorum

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 Tane ver.o.O2

(!)

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
1 Tane ver.o.O2

(!)
"Yok kanka başlamadım o oyuna daha."
Arkadaşım:
Ekran Alıntısı.PNG

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Dostum kaç tane sevgilinin olduğu buradaki kimseyi ilgilendirmiyor ama arkadaşlarında toplamda 15 tane sevgilin olduğu için sana kızmasını mantıksız buluyorum. Üslubunda çok yanlış "ayartamıyorum" nedir? 2 yıl önce seni seviyormuş ama şimdi sevmiyor 2 yıl geçmiş az bir zaman değil anladığımız kadarıyla biraz alemci birisin kız bundan hoşlanmıyor olabilir, kızın hoşlandığı/sevdiği olabilir. Kız sana pas vermiyorsa aklından silmeye çalış, zaman her şeyin ilacıdır.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ayrıca sevmediğin kişilere seviyormuşsun gibi davranmaktan vaz geç, "etik değil" değil; iğrenç bir şey dostum, hayat tavsiyesi. Takılmak, çıkmak, eğlenmek farklı bir şey sevmek farklı bir şey, sen "manita" yapmaya çalışıyorsun sevgilinin argosu yani ve herkes bunu sevmez. Şahsen ben beni seven kişileri kırdığımda ya da kullanmış imajı oluşturduğumda kendimden iğrenirim o yüzde çok kişiyi de sevmemeye çalışırım, bunu yapmak zorunda değilsin ama 2 gün sonra sıkılacağın birine "sen, seviyorum" demenin de adilik olacağını bilmelisin. (yt)

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Ayrıca sevmediğin kişilere seviyormuşsun gibi davranmaktan vaz geç, "etik değil" değil; iğrenç bir şey dostum, hayat tavsiyesi. Takılmak, çıkmak, eğlenmek farklı bir şey sevmek farklı bir şey, sen "manita" yapmaya çalışıyorsun sevgilinin argosu yani ve herkes bunu sevmez. Şahsen ben beni seven kişileri kırdığımda ya da kullanmış imajı oluşturduğumda kendimden iğrenirim o yüzde çok kişiyi de sevmemeye çalışırım, bunu yapmak zorunda değilsin ama 2 gün sonra sıkılacağın birine "sen, seviyorum" demenin de adilik olacağını bilmelisin. (yt)
Oa hayat dersi vermiş 😁 😁

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
15 tane sevgilin olması bence saçma, 15 kızla sevgili olmak yerine hepsiyle flört takılmayı tercih ederim.
Eğer kız sana güvenmiyorsa güvenini kazanman çok çok zor. Daha fazla bağlanmamaya çalış.
K-kanka aynı anda 15 kız değil 😳
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 tane sevgilin olması bence saçma, 15 kızla sevgili olmak yerine hepsiyle flört takılmayı tercih ederim.
Eğer kız sana güvenmiyorsa güvenini kazanman çok çok zor. Daha fazla bağlanmamaya çalış.
K-kanka aynı anda 15 kız değil 😳

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,938
Üyeler
167,393
Son üye
ygt.lee
Top Bottom