Ben sadece kız bu yüzden istemiyordur dedim.açıkçası kimseyi sevmeden sevgili olmadım o kişiyle durduk yere bırakıp giden bi tipte değilim, sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
hahahahahhaha neye kudurdunuz bu kadar? 15 kişiyle sevgili oldum diye neden iğrenç oluyorum?
15 kişiyle birden takılmıyorum ayrıca hep bu türk zihniyetinizden dolayı böyle siz nişanlınızın bakire olmadığını öğrenince ayrılacak tiplersiniz gibi geliyor banaVay maşallah bi kız 15 tane erkekle gezse bende bi 2 3 kere düşünürdüm
Garipsinu-usta sana haha atmaktan başka çarem kalmadı
sen değil diğer arkadaşa söyledim onuBen sadece kız bu yüzden istemiyordur dedim.
Sana iğrençsin demedim.
teşekkür ederimGaripsin
Yaw yanlış anladın bakire olup olmaması bana fark etmez sadece sürekli yeni erkek buluyorsa benimleyken yenisini bulmayacağı ne malum yoksa ilk sefer falan kim takar15 kişiyle birden takılmıyorum ayrıca hep bu türk zihniyetinizden dolayı böyle siz nişanlınızın bakire olmadığını öğrenince ayrılacak tiplersiniz gibi geliyor bana
kanka herkes böyle anladıysa herkes yanlış anlamış xD, birisiyle sevgiliyken kesinlikle baskasıyla olmadım veya düşünmedim hoşlanmadığım birine seni seviyorum diyipte sevgili olmadım kimle sevgili olduysam hoşlandığım için oldum bu zamana kadar en uzun ilişkim 6 ay oldu en kısa 2 hafta oldu uzağız diye kız ayrılmak istedi mesela herkes yanlış anladı beni konu başka yere geldi.Yaw yanlış anladın bakire olup olmaması bana fark etmez sadece sürekli yeni erkek buluyorsa benimleyken yenisini bulmayacağı ne malum yoksa ilk sefer falan kim takar
Haketen şimdi linçlemezlerse iyidir en iyisi ben sileyim bunu yanlış anlayacanı düşünememiştimkanka herkes böyle anladıysa herkes yanlış anlamış xD, birisiyle sevgiliyken kesinlikle baskasıyla olmadım veya düşünmedim hoşlanmadığım birine seni seviyorum diyipte sevgili olmadım kimle sevgili olduysam hoşlandığım için oldum bu zamana kadar en uzun ilişkim 6 ay oldu en kısa 2 hafta oldu uzağız diye kız ayrılmak istedi mesela herkes yanlış anladı beni konu başka yere geldi.