Neler Yeni

2 yıl önce beni seven kızı şimdi ayartamıyorum

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
açıkçası kimseyi sevmeden sevgili olmadım o kişiyle durduk yere bırakıp giden bi tipte değilim, sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

hahahahahhaha neye kudurdunuz bu kadar? 15 kişiyle sevgili oldum diye neden iğrenç oluyorum?
Ben sadece kız bu yüzden istemiyordur dedim.
Sana iğrençsin demedim.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Vay maşallah bi kız 15 tane erkekle gezse bende bi 2 3 kere düşünürdüm
15 kişiyle birden takılmıyorum ayrıca hep bu türk zihniyetinizden dolayı böyle siz nişanlınızın bakire olmadığını öğrenince ayrılacak tiplersiniz gibi geliyor bana

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

G.P.U

80+ Silver
15 kişiyle birden takılmıyorum ayrıca hep bu türk zihniyetinizden dolayı böyle siz nişanlınızın bakire olmadığını öğrenince ayrılacak tiplersiniz gibi geliyor bana
Yaw yanlış anladın bakire olup olmaması bana fark etmez sadece sürekli yeni erkek buluyorsa benimleyken yenisini bulmayacağı ne malum yoksa ilk sefer falan kim takar

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Yaw yanlış anladın bakire olup olmaması bana fark etmez sadece sürekli yeni erkek buluyorsa benimleyken yenisini bulmayacağı ne malum yoksa ilk sefer falan kim takar
kanka herkes böyle anladıysa herkes yanlış anlamış xD, birisiyle sevgiliyken kesinlikle baskasıyla olmadım veya düşünmedim hoşlanmadığım birine seni seviyorum diyipte sevgili olmadım kimle sevgili olduysam hoşlandığım için oldum bu zamana kadar en uzun ilişkim 6 ay oldu en kısa 2 hafta oldu uzağız diye kız ayrılmak istedi mesela herkes yanlış anladı beni konu başka yere geldi.

G.P.U

80+ Silver
kanka herkes böyle anladıysa herkes yanlış anlamış xD, birisiyle sevgiliyken kesinlikle baskasıyla olmadım veya düşünmedim hoşlanmadığım birine seni seviyorum diyipte sevgili olmadım kimle sevgili olduysam hoşlandığım için oldum bu zamana kadar en uzun ilişkim 6 ay oldu en kısa 2 hafta oldu uzağız diye kız ayrılmak istedi mesela herkes yanlış anladı beni konu başka yere geldi.
Haketen şimdi linçlemezlerse iyidir en iyisi ben sileyim bunu yanlış anlayacanı düşünememiştim

Sana tavsiyem kendin olabilirsin bence o da bunu istoyor itiraf edersin sonra

Excator23cm

80+ Gold
soğuk bir su iç yeter

Top Bottom