Neler Yeni

2 yıl önce beni seven kızı şimdi ayartamıyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bilmiyorum iki yıl önce benden 2 yaş küçük olduğu için cocuk gibi geliyordu şimdi daha farklı birisi ve hoşlanmaya başladım ama onu elde etmek için saçmalamaya başladım geçen sene takılırken iyi anlaşıyorduk 1 sene içinde olan sevgililerim yüzünden konuşma tarzım değişti şimdi hoşuna gidemiyorum sanırım arkadaşı sürekli sevgili yaptığın için istemiyor sanırım gerçek bir ilişki istiyormuş dedi, aslına bakarsanız kısa ilişkiler daha güzel benim için hatta bu kızla olablirsek 15.olacak ama bu kızdan cidden hoşlanmaya basladım daha önce aramızda bişeyler de oldu, ama artık soğuk yapması daha da hoşuma gitmeye başladı baska kızlarla flört edemez oldum aklımdan çıkmıyor sürekli ne yapmalıyım bilmiyorum kafam da çok karışık zaten.
cidden mi
her kadın her kız senden uzak durmalı iyiki de gelmiyor sana
15 ne ya
parmağında dolaştırıp atıyorsun belli
bu arada yaşı senden küçük yapma bak git kendi yaşıtını bul

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Oh be 2 sene yüz verme, üzerine birkaç tane sevgili yap, başkasını bulamayınca da eskiden seni seven kişiyle sevgili olup 2 ay takıl. Ne güzel hayatmış keyife bak
Nerden çıkardın 🥴

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Ayrıca sevmediğin kişilere seviyormuşsun gibi davranmaktan vaz geç, "etik değil" değil; iğrenç bir şey dostum, hayat tavsiyesi. Takılmak, çıkmak, eğlenmek farklı bir şey sevmek farklı bir şey, sen "manita" yapmaya çalışıyorsun sevgilinin argosu yani ve herkes bunu sevmez. Şahsen ben beni seven kişileri kırdığımda ya da kullanmış imajı oluşturduğumda kendimden iğrenirim o yüzde çok kişiyi de sevmemeye çalışırım, bunu yapmak zorunda değilsin ama 2 gün sonra sıkılacağın birine "sen, seviyorum" demenin de adilik olacağını bilmelisin. (yt)
Kaç kere yazdığımı bilmiyorum ama twkrar söylemek isterim sevmediğim birine seni seviyorum demedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdıklarından?
Kızla flört etmiştik, olmadı arkadaş kaldık, sevgili bulamayınca değil hoşlandığım için istiyorum, illa sevgilim olsun olmazsa ölürüm tarzı biri de değilim herkes çok yanlış anladı ve lütfen boş yapmayı kesin artık.

cidden mi
her kadın her kız senden uzak durmalı iyiki de gelmiyor sana
15 ne ya
parmağında dolaştırıp atıyorsun belli
bu arada yaşı senden küçük yapma bak git kendi yaşıtını bul
Lütfen git tüm yazdıklarımı oku ve bir daha yazma lütfen

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kızla flört etmiştik, olmadı arkadaş kaldık, sevgili bulamayınca değil hoşlandığım için istiyorum, illa sevgilim olsun olmazsa ölürüm tarzı biri de değilim herkes çok yanlış anladı ve lütfen boş yapmayı kesin artık.
Kankam kız senden küçük. Max. 1 sene içerisinde 18 yaşına gireceksin kız 16 yaşında kalacak. Bu durumda Pedof**i sayılıyor. Başına bela alırsın, gerek yok

• Hahaha
Reaksiyonlar: Impe

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Vatan haini ilan edildim teşekkürler

Chrollo04

80+ Bronze
Kankam kız senden küçük. Max. 1 sene içerisinde 18 yaşına gireceksin kız 16 yaşında kalacak. Bu durumda Pedof**i sayılıyor. Başına bela alırsın, gerek yok
pedo sayılmıyo ya tanıdığım 17 yaşında birinin 18den büyük sevgilisi vardı evliler şimdi hiç bi şey de olmadı

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
pedo sayılmıyo ya tanıdığım 17 yaşında birinin 18den büyük sevgilisi vardı evliler şimdi hiç bi şey de olmadı
Şikayet edilmezse bir şey olmaz. Fakat kızın ailesi şikayette bulunsa başı yanabilir.

“5237 sayılı TCK’nun 6545 sayılı Yasanın 59. maddesi ile değişik 103/1, 103/1-a Maddesi: “Çocuğu cinsel yönden istismar eden kişi, sekiz yıldan on beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cinsel istismarın sarkıntılık düzeyinde kalması hâlinde üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası verilir. Sarkıntılık düzeyinde kalmış suçun failinin çocuk olması hâlinde soruşturma ve kovuşturma yapılması mağdurun, velisinin veya vasisinin şikâyetine bağlıdır. Cinsel istismar deyiminden; On beş yaşını tamamlamamış veya tamamlamış olmakla birlikte fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan çocuklara karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranışlar, anlaşılır”, 103/2. maddesi “Cinsel istismarın vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle gerçekleştirilmesi durumunda, on altı yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasına hükmolunur ve 103/3-a “Suçun; Birden fazla kişi tarafından birlikte işlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza yarı oranında artırılır.” hükmünü içermektedir.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Emre11 koşşş geçiyorlar seni. 😳😀
15 ne olm yaşın kaç başın kaç?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Kaç kere yazdığımı bilmiyorum ama twkrar söylemek isterim sevmediğim birine seni seviyorum demedim
Dediğim gibi sen kavram yanılgısı yaşıyorsun ve yaşamadığına kendini bile inandırmışsın, belli ki arkadaşın bu yanılgıya düşmemiş.

Chrollo04

80+ Bronze
Şikayet edilmezse bir şey olmaz. Fakat kızın ailesi şikayette bulunsa başı yanabilir.

“5237 sayılı TCK’nun 6545 sayılı Yasanın 59. maddesi ile değişik 103/1, 103/1-a Maddesi: “Çocuğu cinsel yönden istismar eden kişi, sekiz yıldan on beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cinsel istismarın sarkıntılık düzeyinde kalması hâlinde üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası verilir. Sarkıntılık düzeyinde kalmış suçun failinin çocuk olması hâlinde soruşturma ve kovuşturma yapılması mağdurun, velisinin veya vasisinin şikâyetine bağlıdır. Cinsel istismar deyiminden; On beş yaşını tamamlamamış veya tamamlamış olmakla birlikte fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan çocuklara karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranışlar, anlaşılır”, 103/2. maddesi “Cinsel istismarın vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle gerçekleştirilmesi durumunda, on altı yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasına hükmolunur ve 103/3-a “Suçun; Birden fazla kişi tarafından birlikte işlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza yarı oranında artırılır.” hükmünü içermektedir.
cinsel istismar ama o sevgililik sayılmaz bence yani manyağın biri cinsel istismar diye şikayet etmedikçe

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Lütfen git tüm yazdıklarımı oku ve bir daha yazma lütfen

Top Bottom