Neler Yeni

Yardım 2 YILDIR AÇILMAYAN BİLGİSAYAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Merhabalar 2 yıl önce yazın bir hazır sistem satın almıştım 1 yılın düzenli kullanımdan sonra üniversiteye geçtim ve laptop aldım. Laptop alınca masaüstünü uzun bir süre ellemedim sadece ara sıra açıp bir sorun var mı diye kontrol ettim bu süreçte yaklaşık 3 4 ayda bir oluyordu. Şimdi artık masaüstüne geçmek istediğim için bugün biraz çalıştırdım baya bir takıldım. 2 yıldır toz alma dışında hiç bir bakım olmadı macunlar falan aynı duruyor. Ona rağmen HWMonitor adlı uygulamadan gördüğüm kadarıyla işlemci max 79 dereceye çıkmış. Ekran kartım ise max 71 (Hot Spot diye bir şey onu bilmiyorum fakat o da 83.5 dereceye çıkmış.). Şimdi macun yenilirsem 2 hafta sonra tekrar okula gideceğim fakat bu süreçte 1 1.5 ay açılmayacak sadece o zaman mı yapayım yoksa şimdi mi? Ek olarak önerdiğiniz bir macun markası varsa yazarsanız sevinirim.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam sonra yenilersiniz sicakliklar zaten iyi hatta yenileme isini biraz daha erteleyebilirsiniz. Bütçeniz darsa ve sistem ozwllikleri cok iyi degilse arctic mx-4 alabilursin daha çikarsa Mastergel Pro , Mx-6 Thermal Grizzly Kryonaut aljnabilir hepsi iyi guzeller

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sonra yenilersiniz sicakliklar zaten iyi hatta yenileme isini biraz daha erteleyebilirsiniz. Bütçeniz darsa ve sistem ozwllikleri cok iyi degilse arctic mx-4 alabilursin daha çikarsa Mastergel Pro , Mx-6 Thermal Grizzly Kryonaut aljnabilir hepsi iyi guzeller
Teşekkür ederim hocam oynadığım çok bir ağır oyun yok zaten cs falan

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Tahir Öztürk
Yük altında bu sıcaklıklara ulaşıyorsa macunu yenilemenize gerek yok yazın havaların ısınmasıyla sıcaklık değerletiniz biraz daha artabilir o zaman macun yenilemeyi düşünebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yük altında bu sıcaklıklara ulaşıyorsa macunu yenilemenize gerek yok yazın havaların ısınmasıyla sıcaklık değerletiniz biraz daha artabilir o zaman macun yenilemeyi düşünebilirsiniz
Teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,607
Üyeler
170,391
Son üye
DroHacilgen
Top Bottom