- Reaksiyon skoru
- 2,226
bulursun daha hayatında birsürü insan olur merak etmeBende sigara alkol yok işte sohbet muhabbete adam bulursak yeter
bulursun daha hayatında birsürü insan olur merak etmeBende sigara alkol yok işte sohbet muhabbete adam bulursak yeter
hocam adaletten kasıt katib felanmı ayrıca agız dıs saglıgı dedıgımız dıscı degılde ne oluyo bılgınız var mı- Bilgisayar programcılığı
- Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Çocuk Gelişimi
- İş Sağlığı ve Güvenliği
- Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
- Adalet
- Anestezi ve Ameliyathane Hizmetleri
Discilerin yanında yardım amaçlı gibi tahmin ediyorum amahocam adaletten kasıt katib felanmı ayrıca agız dıs saglıgı dedıgımız dıscı degılde ne oluyo bılgınız var mı
hocam adaletten kasıt katib felanmı ayrıca agız dıs saglıgı dedıgımız dıscı degılde ne oluyo bılgınız var mı
Hocam tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik hastanelerdeki vezne danisma gibi mi oluyor maaşları falan nasıl biliyor musunuz?Evet. Müdür olma şansı kağıt üzerinde var ama sadece kağıt üzerinde. En garantisi kâtip. Ağız ve Diş Sağlığı'na gelirsek, operasyona girme durumu yok. Yardımcı eleman olarak doktorun yanında bulunacak.
Hocam tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik hastanelerdeki vezne danisma gibi mi oluyor maaşları falan nasıl biliyor musunuz?
Anesteziyi hangi üniversitede okuduğum iş bulma imkanımı düşürür mü birde zor müdür biliyor musunuzBir çeşit arşivcilik. Kayıt tutuyorsun.
Anesteziyi hangi üniversitede okuduğum iş bulma imkanımı düşürür mü birde zor müdür biliyor musunuz
zamanla tedavı felan yapamıyo hocam dımı ıste kanal tedavısı felan paso yandakı eleman olarak kalıyoEvet. Müdür olma şansı kağıt üzerinde var ama sadece kağıt üzerinde. En garantisi kâtip. Ağız ve Diş Sağlığı'na gelirsek, operasyona girme durumu yok. Yardımcı eleman olarak doktorun yanında bulunacak.
zamanla tedavı felan yapamıyo hocam dımı ıste kanal tedavısı felan paso yandakı eleman olarak kalıyo
Bunların arasında en sağlamı İSG olur BP de olabilir şuan kendim okuyorum ama mutlaka 4 yıllığa geçip ilerleticem- Bilgisayar programcılığı
- Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Çocuk Gelişimi
- İş Sağlığı ve Güvenliği
- Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
- Adalet
- Anestezi ve Ameliyathane Hizmetleri
İl üniversitesi hocam dediğim gibi memlekete taşındım burada okumak istiyorum başka yerde kira masrafı falan cikmasin diyeO konuda bir bilgim yok. İş bulmada hangi üniversiteler öncelikli, sizin okumayı düşündüğünüz üniversitesi bunun neresinde kendiniz bakabilirsiniz. En önemlisi bu üniversite "apartman üniversitesi" statüsündeyse hiç gitmemek daha akıllıca olur.