2 yıllık hangi bölümler mantıklı

- Bilgisayar programcılığı
- Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Çocuk Gelişimi
- İş Sağlığı ve Güvenliği
- Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
- Adalet
- Anestezi ve Ameliyathane Hizmetleri
hocam adaletten kasıt katib felanmı ayrıca agız dıs saglıgı dedıgımız dıscı degılde ne oluyo bılgınız var mı

hocam adaletten kasıt katib felanmı ayrıca agız dıs saglıgı dedıgımız dıscı degılde ne oluyo bılgınız var mı

Evet. Müdür olma şansı kağıt üzerinde var ama sadece kağıt üzerinde. En garantisi kâtip. Ağız ve Diş Sağlığı'na gelirsek, operasyona girme durumu yok. Yardımcı eleman olarak doktorun yanında bulunacak.

Evet. Müdür olma şansı kağıt üzerinde var ama sadece kağıt üzerinde. En garantisi kâtip. Ağız ve Diş Sağlığı'na gelirsek, operasyona girme durumu yok. Yardımcı eleman olarak doktorun yanında bulunacak.
Hocam tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik hastanelerdeki vezne danisma gibi mi oluyor maaşları falan nasıl biliyor musunuz?

Hocam tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik hastanelerdeki vezne danisma gibi mi oluyor maaşları falan nasıl biliyor musunuz?

Bir çeşit arşivcilik. Kayıt tutuyorsun.

Anesteziyi hangi üniversitede okuduğum iş bulma imkanımı düşürür mü birde zor müdür biliyor musunuz

O konuda bir bilgim yok. İş bulmada hangi üniversiteler öncelikli, sizin okumayı düşündüğünüz üniversitesi bunun neresinde kendiniz bakabilirsiniz. En önemlisi bu üniversite "apartman üniversitesi" statüsündeyse hiç gitmemek daha akıllıca olur.

zamanla tedavı felan yapamıyo hocam dımı ıste kanal tedavısı felan paso yandakı eleman olarak kalıyo

- Bilgisayar programcılığı
- Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Çocuk Gelişimi
- İş Sağlığı ve Güvenliği
- Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
- Adalet
- Anestezi ve Ameliyathane Hizmetleri
Bunların arasında en sağlamı İSG olur BP de olabilir şuan kendim okuyorum ama mutlaka 4 yıllığa geçip ilerleticem

O konuda bir bilgim yok. İş bulmada hangi üniversiteler öncelikli, sizin okumayı düşündüğünüz üniversitesi bunun neresinde kendiniz bakabilirsiniz. En önemlisi bu üniversite "apartman üniversitesi" statüsündeyse hiç gitmemek daha akıllıca olur.
İl üniversitesi hocam dediğim gibi memlekete taşındım burada okumak istiyorum başka yerde kira masrafı falan cikmasin diye

Hocam bir de uçak Teknolojisi ve Gemi Makinerleri İşletmeciliği bölümlerini de düşünün

Geri