Rafaaaasilvaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve kız son zamanlarda iyice beni obje olarak görüyor gibi hissediyorum . Kıza 2 hafta boyunca yazmadım bi gün bile bana yazmamış profilinde duran isim benim ama benimi yoksa benimle sevgili olmayımı seviyor anlamıyorum . Ben yaşıtlarıma göre uzun , düzenli spor yapan eli yüzü düzgün ortalama üstü maddi duruma sahip bir kişiyim . 2 yıllık ilişkimdede kıza neredeyse hiç bir şey ödetmedim ve olabildiğince maddi manevi beğeneceği hediyelerde aldım ( marka t-shirtler pandora takılar çiçekler vb)
ama 2 yıllık ilişkim olan kişi 2 haftadır konuşma ihtiyacı bile duymamış beni açıkça paylaşıyor aldatmayada çalıştığını düşünmüyorum ama beni değil benimle sevgili olmayı sevdiğini düşünmeye başladım ve Buda beni rahatsız ediyor . Sizce ne yapmalıyım kafam allak bullak oldu
ama 2 yıllık ilişkim olan kişi 2 haftadır konuşma ihtiyacı bile duymamış beni açıkça paylaşıyor aldatmayada çalıştığını düşünmüyorum ama beni değil benimle sevgili olmayı sevdiğini düşünmeye başladım ve Buda beni rahatsız ediyor . Sizce ne yapmalıyım kafam allak bullak oldu