Neler Yeni

20.000-25.000 TL arası RTX 3060'lı sistem önerisi

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Amd çok popüler değil ve ben AMD işlemcilerle bir sorun yaşarsam internetden çözüm yolu bulamam diye düşünüyorum.
Belki bunu AMD ekran kartları için söylersiniz de işlemciler için aynı şey söz konusu değil hocam.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Doğrusu nedir hocam?
Doğrusu şuan AMD çıkardığı Ryzen serisiyle piyasayı intele göre eline almış durumda
Çoğu kişi şuan İntele nazaran AMD'i kullanıyor ve tercih ediyor çünkü fiyat performans olarak daha uygunlar
Doğrusu bu şekilde
Yani AMD işlemcisinde hiç bir sorun yaşamazsın onu geçtim hadi yaşadın direk bir çözüm bulursun

Halit Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Halit Efe
Amd çok popüler değil ve ben AMD işlemcilerle bir sorun yaşarsam internetden çözüm yolu bulamam diye düşünüyorum.
Dostum intel al bende ryzen 5 3600 var şöyle söyleyim bundan 3 sene önce yavaş yavaş pc al sat yaptığım dönemler, intel set sattım 2 kat performanslı 0 amd anakart, amd işlemci almıştım eskiden amd işelmci mantıklıydı ucuzdu ve anakartlarıda ucuzdu ama şimdi bir fark kalmadı ve intel daha iyi özellikle 12.nesil ile. amd eskisi gibi ucuz değil ve ben senelerdir ekipman kullanıcısıyım işlemciler durduğu yerde bozulan bir parça degildir hatta diger parcalara gore en zor bozulandir dogru kullanimda ama amd garantisi 3 ay kala bozuldu Allahtan iade verdim hatta iade kısmında da işimi zorlaştırdılar eger pc den anlamasam bana yedireceklerdi ksrsi iletiler ile testlerini yaptirdim hatta problemde suydu sistemde anakart bilesenlerini gostertmiyor basta anakartda sandim ama degildi amd bozulabiliyor ama suana kadar intelde boyle birsey gormedim senelerce kullanabiliyorsunuz intel en mantiklisi eksidendi amd

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Modart sistem çıkacak bekle bence

Top Bottom