Neler Yeni

20.000 TL bütçem var biraz aşabilirim sistem önerisi alabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Anıl
Ben de bu yüzden nvidia tercih ediyorum bir zamanlar grafik yaparken hiç şikayetçi değildim ama şimdi keyif için alıyorum. Nereden alacağım ve nasıl bir pc alacağım hiç emin değilim https://www.gaming.gen.tr/urun/1604...-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu pc beni biraz kendine çekiyor ama işlemci 1 tık yükseltmem gerek galiba dediğim gibi pcden pek anlamam

Gereksiz aşırı pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd 6xxx serisinde driver sorunları düzeltildi ayrıca 6700xt 3070 rakibi ki i5 12500 5600den 10 15 fps daha iyi.
Ayrıca 1080p oynarsa yüksek ayarlarda darboğazda yapmaz bu 12500 işlemci.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
https://www.itopya.com/hector-power_h19973
Bu pc ideal o zaman hem fiyat hem performans için
Evet gayet ideal 2 3 gün önce açsaydın konuyu asusun cashback kampanyasını da yakalardın ama, bu fiyatta gayet iyi halen piyasadaki en iyi sistem bu fiyata. Ha bu arada görsel açıdan güzel olsun diyorsan kasaya 350 TL gibi bir ücret fazla verip rgb şeritli modelini takıyorsun. Birde anakartı b660mk yaparsan daha uzun ömürlü olur.

Syngenta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerim Yaprakcı
Evet gayet ideal 2 3 gün önce açsaydın konuyu asusun cashback kampanyasını da yakalardın ama, bu fiyatta gayet iyi halen piyasadaki en iyi sistem bu fiyata. Ha bu arada görsel açıdan güzel olsun diyorsan kasaya 350 TL gibi bir ücret fazla verip rgb şeritli modelini takıyorsun. Birde anakartı b660mk yaparsan daha uzun ömürlü olur.
Bu hafta alıcam pc hocam dediğin eklemeleri yapıcam sıvı soğutucu şart mı?
RX lerin ısınma şikayetleri var çünkü

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
Bu hafta alıcam pc hocam dediğin eklemeleri yapıcam sıvı soğutucu şart mı?
RX lerin ısınma şikayetleri var çünkü
bu model ısınmıyor nerdeyse. Asus 6xxx serisinde dual ekran kartlarını çok iyi tasarlamış istersen bakabilirsin YouTube'dan testlere. İşlemciye sıvı soğutma değilde güzel bir hava soğutma 120mm sıvı soğutucudan daha çok iş görür. Bu konuda pek bilgim yok ama bilgisi olanları etikeyleyeyim ilgilenirler. @DerratiX @Oguzhansah @RevDeisDou

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bu model ısınmıyor nerdeyse. Asus 6xxx serisinde dual ekran kartlarını çok iyi tasarlamış istersen bakabilirsin YouTube'dan testlere. İşlemciye sıvı soğutma değilde güzel bir hava soğutma 120mm sıvı soğutucudan daha çok iş görür. Bu konuda pek bilgim yok ama bilgisi olanları etikeyleyeyim ilgilenirler. @DerratiX @Oguzhansah @RevDeisDou
RX 6700XT' den yukarda ısınma sorunu olan pek kart yok zaten. AMD kanadında. Özelliklikle mimlenmiş modeller var mı onu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,762
Üyeler
167,363
Son üye
neorm
Top Bottom