Öneri 20.000 TL'ye annemin işini görebilecek Samsung telefon

Mustafa Zahid

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,654
Bütçe
20000
Arkadaşlar anneme telefon bakıyoruz. Kendisi şu anda iPhone XR kullanıyor ve çoğu özelliğini kullanmıyor. Kendisinin istedikleri: sosyal medyaya girsin, şarjı fazla gitsin, yıl olarak uzun süre kullanabilsin. Normalde S24 FE sordum ancak o kadar çıkamayacağını söyledi. A56 falan mı bakalım ne yapalım?

Ben şahsen Android'in kralı Samsung ve onun da en kral serisi S serisi olduğunu düşündüğüm için S24 FE zorlamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
S23 FE al bari almışken iyisini al dicem 20 bine S23 FE de kalmadı valla birazcık daha çıkması en mantıklısı gibi görünüyor A segmenti Samsung alacağına hiç almasın o paraya

Arkadaşlar anneme telefon bakıyoruz. Kendisi şu anda iPhone XR kullanıyor ve çoğu özelliğini kullanmıyor. Kendisinin istedikleri: sosyal medyaya girsin, şarjı fazla gitsin, yıl olarak uzun süre kullanabilsin. Normalde S24 FE sordum ancak o kadar çıkamayacağını söyledi. A56 falan mı bakalım ne yapalım?
a55 al geç bence her türlü anne telefonu bence bataryası uzun gider ekranı kamerası tatmin eder daha ne olsun hemde 17 18k fiyatı var

S23 FE al bari almışken iyisini al dicem 20 bine S23 FE de kalmadı valla birazcık daha çıkması en mantıklısı gibi görünüyor A segmenti Samsung alacağına hiç almasın o paraya
Baktım da hemen hemen S24 FE ile aynı fiyattaymış. O kadar çıkabilir mi bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a55 al geç bence her türlü anne telefonu bence bataryası uzun gider ekranı kamerası tatmin eder daha ne olsun hemde 17 18k fiyatı var
Evet haklısın ancak A serisi oluşu biraz muallakta bıraktı.

Hocam az daha çık S24 FE al gözünü seveyim A serisine bulaşma. Kalite farkı çok fazla.
Epey.com üzerinden karşılaştırmalarını yaptım. Aradaki 5.000 lira farka cidden değer mi diyorsun? Hangisinin ömrü ve ekran süresi fazlaysa onu almayı düşünüyoruz. Güncelleme olarak iki model de aynı o yüzden onu sorma gereği duymadım.

Epey.com üzerinden karşılaştırmalarını yaptım. Aradaki 5.000 lira farka cidden değer mi diyorsun? Hangisinin ömrü ve ekran süresi fazlaysa onu almayı düşünüyoruz. Güncelleme olarak iki model de aynı o yüzden onu sorma gereği duymadım.
Tabiikide değer hocam kamera ve işlemci o aradaki farka değer zaten.

Eğer isterim derseniz Honor 200'e bakın.

Tabiikide değer hocam kamera ve işlemci o aradaki farka değer zaten.

Eğer isterim derseniz Honor 200'e bakın.
Tam onu soracaktım. Honor 200 12GB / 512GB toplarına girilir mi diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,660
Üyeler
174,905
Son üye
whitelacks
Geri