20.000 TL'ye laptop önerisi

Lordin

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar, 20.000TL bütçem var laptop önerileriniz nelerdir? Günlük kullanım amaçlı, oyun oynamayacağım daha çok araştırma amaçlı kullanacağım.

hic oyun oynmayacaksin peki harici ekran kartina ihtiyacin var mi ?
oynasam bile ufak tefek oyunlar oynarım üniversiteye gideceğim ondan dolayı günlük kullanım için arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynasam bile ufak tefek oyunlar oynarım üniversiteye gideceğim ondan dolayı günlük kullanım için arıyorum
bu fiyata hangisi daha mantıklıysa o olsun

bu fiyata icinde harici ekran karti bulunan bir laptop bulamazsiniz zaten mantikli bir secenek olarak. Ikinci el almaniz gerekir oyun oynamak icin. Bundan bagimsiz olarak Ekran boyutu 13inch 14inch 15.6inch 16 inchmi istiyorsun ?
onceliklendirecek olsaniz bu ozellikleri nasil bir siraya sokardiniz ?
- Islem gucu ve hizi (islemci ram)
- Batary omru
- Ekran renk gamutu/kalitesi
- Ekran yenileme hizi /tepsi suresi
- Tasinabilirlik (cihaz agirligi) (kucuk ekranli modeller genelde daha hafif olur)
- Klavye hissiyati ve cihaz ergonomisi
- Portlar (usb/typec/hdmi/kart-okuyucu gibi spesific ihtiyaclariniz varmi)

ayrica ikinci el cihazlar degerlendirmek istiyor msunuz ful sifir mi istiyorsunuz

bu fiyata icinde harici ekran karti bulunan bir laptop bulamazsiniz zaten mantikli bir secenek olarak. Ikinci el almaniz gerekir oyun oynamak icin. Bundan bagimsiz olarak Ekran boyutu 13inch 14inch 15.6inch 16 inchmi istiyorsun ?
onceliklendirecek olsaniz bu ozellikleri nasil bir siraya sokardiniz ?
- Islem gucu ve hizi (islemci ram)
- Batary omru
- Ekran renk gamutu/kalitesi
- Ekran yenileme hizi /tepsi suresi
- Tasinabilirlik (cihaz agirligi) (kucuk ekranli modeller genelde daha hafif olur)
- Klavye hissiyati ve cihaz ergonomisi
- Portlar (usb/typec/hdmi/kart-okuyucu gibi spesific ihtiyaclariniz varmi)

ayrica ikinci el cihazlar degerlendirmek istiyor msunuz ful sifir mi istiyorsunuz
0 istiyorum hocam işlemcisi güçlü olmalı pil ömrü 4 saat yeterli ekran kalitesi 1080p kilosu önemli değil 15inç minumum

hocam ikinci el alicak olsan m1 macbook air al derdim suan 20k ya bakiyorum sifir neler varmis

hocam kilosu önemli değil demeyin üniversite içinde taşımak eziyet olabilir :)
haklısınız hocam ama bu fiyata nasıl ne kadar kilo gelebilir bilmiyorum bütçede az elimde olsa 1kg derim ama bu fiyata gelmiyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,488
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri