oynasam bile ufak tefek oyunlar oynarım üniversiteye gideceğim ondan dolayı günlük kullanım için arıyorumhic oyun oynmayacaksin peki harici ekran kartina ihtiyacin var mi ?
bu fiyata hangisi daha mantıklıysa o olsunoynasam bile ufak tefek oyunlar oynarım üniversiteye gideceğim ondan dolayı günlük kullanım için arıyorum
0 istiyorum hocam işlemcisi güçlü olmalı pil ömrü 4 saat yeterli ekran kalitesi 1080p kilosu önemli değil 15inç minumumbu fiyata icinde harici ekran karti bulunan bir laptop bulamazsiniz zaten mantikli bir secenek olarak. Ikinci el almaniz gerekir oyun oynamak icin. Bundan bagimsiz olarak Ekran boyutu 13inch 14inch 15.6inch 16 inchmi istiyorsun ?
onceliklendirecek olsaniz bu ozellikleri nasil bir siraya sokardiniz ?
- Islem gucu ve hizi (islemci ram)
- Batary omru
- Ekran renk gamutu/kalitesi
- Ekran yenileme hizi /tepsi suresi
- Tasinabilirlik (cihaz agirligi) (kucuk ekranli modeller genelde daha hafif olur)
- Klavye hissiyati ve cihaz ergonomisi
- Portlar (usb/typec/hdmi/kart-okuyucu gibi spesific ihtiyaclariniz varmi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrica ikinci el cihazlar degerlendirmek istiyor msunuz ful sifir mi istiyorsunuz
hocam kilosu önemli değil demeyin üniversite içinde taşımak eziyet olabilir0 istiyorum hocam işlemcisi güçlü olmalı pil ömrü 4 saat yeterli ekran kalitesi 1080p kilosu önemli değil 15inç minumum
haklısınız hocam ama bu fiyata nasıl ne kadar kilo gelebilir bilmiyorum bütçede az elimde olsa 1kg derim ama bu fiyata gelmiyor sanırımhocam kilosu önemli değil demeyin üniversite içinde taşımak eziyet olabilir![]()