Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 639
8gb niye öneriyorsunuz hocam ayıp değil mi
8gb niye öneriyorsunuz hocam ayıp değil mi
Hangi marka model psu var sende?hocam amd bana illalah ettirdi hiç alasım gelmiyor biliyorum fiyat performans olarak daha iyi ama yazılımı gerçekten berbat
Model hangisi? Thermaltake'in giriş seviye PSU'ları çok kötü meselathermaltake 650w 80+ var hocam.
t25 kasa içerisinde gelen model hocam 2022 aralıkta aldım o zamandan bu yana sıkıntı yoktu ama son 2 aydır sürücü güncellemesi yaptığımdan beri böyle ekran kartı hariç bütün parçalarım değişti bir de psu aynı işte hala devam ediyor sorunModel hangisi? Thermaltake'in giriş seviye PSU'ları çok kötü mesela
Kanka bende amd kullanıyom ben niye hata almıyomNiye komiğine gidiyor kingo
Azınlık şanslı gruptasın çünküKanka bende amd kullanıyom ben niye hata almıyom
Azınlık değiliz benceAzınlık şanslı gruptasın çünkü
Bilmiyom benim başıma hiç gelmedi2022 aralıkta aldım hocam uzun bir süre bende hatasız kullandım ama sonra başladı çökmeler.
5060 rog astral yok mu bu hem ucuzmuş hem daha kötüStok bitmiş bunu al, çok güzel gözükür o kasada
![]()
MSI GeForce RTX 5060 8G GAMING TRIO OC WHITE GDDR7 DLSS 4 128 Bit Ekran Karti | ITOPYA
MSI GeForce RTX 5060 8G GAMING TRIO OC WHITE GDDR7 DLSS 4 128 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile RTX 5060 8G GAM TRIO OC W ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
ben 5 sene rx 580 kulllandım hiç driver sorunu yaşamadım orda şanslıyım amaAzınlık değiliz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyom benim başıma hiç gelmedi