Senerr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 748
Bak bir şeyi kullanmadım diye bana böyle davranamazsın hala dalga geçer gibi tavrın var. Zaten bu konuda mağdurum sen de AMD gibi 2. mağduriyetimi yaşatıyorsun şu an. Bu watman hatası yüzünden 1 hafta uğraştığım oldu deli gibi forumlara düşüren bir hata bu. İstersen Nvidia ya da intel ile sorun yaşayanları da at bana fark etmez ben dediğim gibi AMD ile kendi aramda yaşanan senaryoyu forumda açıkça anlatıyorum. Farkındaysan AMD alınmaz veya çöpte demiyorum ki demek çok istiyorum ama önermiyorum diyorum bunun senle ilgili bir bağlantısı bile yok alacak arkadaş için söylüyorum. Yani şaşırmasın zira Watman hatası o kadar AMD ile özleşmiş bir hata ki bir sürü sebepten çıkabiliyor. Kartı aşırı yüklemek veya yanış overclock hatta yanlış AMD sürümünü yüklemek veya psunun zayıf olması hepsi Watman hatasını tetikliyordu benim AMD kartımda.Yaani? bende sana nvidia da yada intel de sorun yaşayanları atayım mı buraya?
Wattman hatası ne ilk önce sen onu biliyor musun? ondan sonra senle muhattap olacağım. Bilmiyorsan uğraşamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada PSU'nun gücü gayet yeterliydi sadece 80W+ sertifikası olmayan değişik bir markaydı ondan zayıf diyorum. Kart bir ara güncellemelerle öyle bir noktaya geldi ki Ofis ve Youtube gibi uygulamalar harici herhangi bir kullanıma girdiği anda Watman hatası vermeye başladı.Yaani? bende sana nvidia da yada intel de sorun yaşayanları atayım mı buraya?
Wattman hatası ne ilk önce sen onu biliyor musun? ondan sonra senle muhattap olacağım. Bilmiyorsan uğraşamam.
Ha bu benim ilk defa sistem toplamamla da alakalı bir durum (sistem hazırdı sadece ben toplamadım parçalar yine de toplama) eminim aynı kartı kullanıp daha stabil çalıştıranlar vardır ama pc kullanmayı da bilen bir kişi olarak GT710M'den sonra güçlü bir karta geçtim diye sevinirken başıma beton gibi düştü kendisi teşekkürler AMD.
Son düzenleme: