gayet f/p işlemci de destekliyor sıkıntı değil sıvı soğutucu koymana gerek yok 6800xt güçlü bu paraya alınır sistem kasası da güzel gold lisans psu var ram iyi değiştirme he ama ne var ben ssd değiştirdim kaldırılmış psu değiştirdim oda kalkmış.. sana kalmış tabi alternatif sistem nova ve eastergamers sistemleri var 3070ti lı
EASTERGAMERS TV-E6 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400f ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Şimdi konuyu okudum 23KYa 6800XT sistemi beğenmemiş ama 21.5Kya 3060 sistemi sıvı soğutma ekleyip almaya okey Umarım ben yanlış anlamışımdır anlamadıysam 3050 al boşver hepsinden iyi.
Şimdi konuyu okudum 23KYa 6800XT sistemi beğenmemiş ama 21.5Kya 3060 sistemi sıvı soğutma ekleyip almaya okey Umarım ben yanlış anlamışımdır anlamadıysam 3050 al boşver hepsinden iyi.
Özellikle yeni oyunlar çok fazla ram harcarken 16gb Ramin yetersiz kalacağını düşünüyorum ve 6700xt nitro+li bir sistem kurdum bence çoğu oyunu 2kda gayet iyi FPS değerlerine oynatır