20-25k bandında pc önerisi lazım.

Kırali

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar arkadaşım pc alacak bütçesi 20-25k arası fazlası olmaz. Şuanda fiyatına değecek güzel f/p sistemler varsa atabilirmisiniz?

Merhabalar arkadaşım pc alacak bütçesi 20-25k arası fazlası olmaz. Şuanda fiyatına değecek güzel f/p sistemler varsa atabilirmisiniz?

Snerji Bjarlox Ryz 5 5600 16GB 512GB NVM M.2 SSD XFX Radeon Core Gaming 12GB RX6750XT Oyun Bilgisayarı​

Snerji sitesinde bakabilirsin

Mağazalarda diyor ama hangi mağazalarda olduğunu göremiyorum ve 4060 ti 8gb olması gelecekte sıkıntı çıkarabilirmi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Snerji Bjarlox Ryz 5 5600 16GB 512GB NVM M.2 SSD XFX Radeon Core Gaming 12GB RX6750XT Oyun Bilgisayarı​

Snerji sitesinde bakabilirsin
Güzel sistemmiş seçeneklere ekelyeceğim. Sizce işlemciyi yükseltmelimiyim?

Mağazalarda diyor ama hangi mağazalarda olduğunu göremiyorum ve 4060 ti 8gb olması gelecekte sıkıntı çıkarabilirmi sizce?

Yükseltmenize gerek yok bu işlemci ve ekran kartı gayet güzel uyumlu çalışıyorlar. Yakın zaman da yakın arkadaşıma aldırmıştım bende.

Pc hocasının en son topladığı pcyi önerebilirim rtx 4060lı 19000 tl ( bütçe varsa eğer i5 14400 f olarak düzeltirseniz bi de ekstra soğutucu alırsanız tadından yenmez )

Screenshot_20240616-181433_Chrome.jpg

Screenshot_20240616-181511_Chrome.jpg

Bu iki sistemi bulabildim. Sadece bu siteye baktım ama.

Hayır gerek yok

İlk sistemde darboğaz sorunu olur mu?
Darboğaz gibi bir sıkıntı olmaz dostum. yalnız sistemi başka kişilere de sormanı öneririm yani daha bilgili insanlara. Hemen pat diye alma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,735
Üyeler
185,312
Son üye
Veyis18
Geri