Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
20-25k arkadaşımın bütçesi var bir sistem önerir misiniz ?
Son düzenleme:
şunun fiyatı şu an baya okey https://www.crtgamestore.com/modart-v520-25k bütçesi var bir sistem önerir misiniz ?
Monitörde alacağı için 25k üstüne çıkmamaya çalışıyor.şunun fiyatı şu an baya okey https://www.crtgamestore.com/modart-v5
hocam bence ddr4 sistem almayın güncellemek zor olur ddr5 sistemlere yönelin derim bütçeyi biraz arttırırp yoksa 4k monitör desen 20 21 e ddr4 olur ddr5 bulursanız yapışınMonitörde alacağı için 25k üstüne çıkmamaya çalışıyor.
Konuda belirtmeyi unutmuşum sistemi ben almıyorum.Bir arkadaşım alıyor ve aklında 4k monitör almak gibi bir fikri bulunmuyor en baba 2kdır aklındaki ama henüz onla ilgili konuşmadım.hocam bence ddr4 sistem almayın güncellemek zor olur ddr5 sistemlere yönelin derim bütçeyi biraz arttırırp yoksa 4k monitör desen 20 21 e ddr4 olur ddr5 bulursanız yapışın
Kart ikinci el rx 6700 xt20-25k arkadaşımın bütçesi var bir sistem önerir misiniz ?
şuan çok fp bir şey yok bu kasayı msi ya da vento yapıp alınabilir
![]()
KUARK-SPEED 2 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-SPEED 2 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Kendisi Direk hazır sistem almak istiyor.Fazlada anlamıyor bu kasa kurma olaylarında İl dışında olduğu için yardımcı da olamıyorum kendisine.Kart ikinci el rx 6700 xt
Bundan sonra dediklerim sıfır
Anakart msı pro b650
7500f
Kingston tek slot ddr5 16 gb ram (sonra aynısından birdaha alırsın)
500gb Kioxia Exceria G2
Bitfenix nova mexh 750wat psulu kasa
Hazır sistemden daha iyi oldu o fiyata bulursanız intel işlemcili 4060 var yani siz bilirsiniz ben seçeneği söyledimKendisi Direk hazır sistem almak istiyor.Fazlada anlamıyor bu kasa kurma olaylarında İl dışında olduğu için yardımcı da olamıyorum kendisine.
Ben kendim diziyor olsam bunu dizerdim saten.Fakat Alacak kişi bilgisayardan pek anlamıyor.Hazır sistemden daha iyi oldu o fiyata bulursanız intel işlemcili 4060 var yani siz bilirsiniz ben seçeneği söyledim
hocam 4k monitör derken 4000tl ye monitör demek istemiştim bütçeden çıkıncı monitörü sisteme az para kalıyor manasındaKonuda belirtmeyi unutmuşum sistemi ben almıyorum.Bir arkadaşım alıyor ve aklında 4k monitör almak gibi bir fikri bulunmuyor en baba 2kdır aklındaki ama henüz onla ilgili konuşmadım.
konuyu güncelledim.
hocam 4k monitör derken 4000tl ye monitör demek istemiştim bütçeden çıkıncı monitörü sisteme az para kalıyor manasında
Hazır sistemden daha iyi oldu o fiyata bulursanız intel işlemcili 4060 var yani siz bilirsiniz ben seçeneği söyledim
160 liraya soğutma seçiliyo sistemde alırsanız onu da seçin