Neler Yeni

20-25k Sistem Tavsiyesi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Rüveyda Akın
Dostum senle irtibat halinde olalım. Sen bu işlerden anlıyosun, hem de benim gibi indirim bekliyosun.

Senin bütçe ne bilmiyorum ama senin alacağın sistemden ben de alayım 😁
Benim özel olarak yaptığım bir şey yok. Ben sadece Vatan'dan alabiliyorum sistem. Bu yüzden Vatan'ın bu sayfasını sürekli yeniliyorum. Yeni bir hazır sistem eklendiğinde en başta gözüküyor. Eğer iyi bir sistemse direkt alacağım. Alamazsam telefonla arayıp mağazadan alacağımı söyleyip koşa koşa gidip alacağım. Ayrıca Instagram sayfalarında paylaştıklarını da sürekli takip ediyorum.

Bunu öneririm hocam ssdyi daha sonradan sat al ile güncelleyebilirsin 4060 ile 7700xt arasında gerçekten büyük bir fark var bütçen de buna uyuyorken al geç derim açıkçası

22-23 bin olsa şu sistem gerçekten ben de alırdım ancak şu haliyle inan pahalı geliyor.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Emirhan
Benim özel olarak yaptığım bir şey yok. Ben sadece Vatan'dan alabiliyorum sistem. Bu yüzden Vatan'ın bu sayfasını sürekli yeniliyorum. Yeni bir hazır sistem eklendiğinde en başta gözüküyor. Eğer iyi bir sistemse direkt alacağım. Alamazsam telefonla arayıp mağazadan alacağımı söyleyip koşa koşa gidip alacağım. Ayrıca Instagram sayfalarında paylaştıklarını da sürekli takip ediyorum.

22-23 bin olsa şu sistem gerçekten ben de alırdım ancak şu haliyle inan pahalı geliyor.
22 23k olursa 4060 ti bundan daha iyi değil hocam 20k ya filan satılması gerekiyor sistem olarak ancak maalesef öyle olmuyor o işler yani senin o 22 23 dediğin bütçeye 4060 + 5 5600 gelir maks yani o da

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Rüveyda Akın
22 23k olursa 4060 ti bundan daha iyi değil hocam 20k ya filan satılması gerekiyor sistem olarak ancak maalesef öyle olmuyor o işler yani senin o 22 23 dediğin bütçeye 4060 + 5 5600 gelir maks yani o da
Çok biliyorsun sen. O işler öyle olmuyor falan :D Ülkede bu firmalara alternatif rekabetçi bir şirket olmadığı için bu fiyatlara satabiliyorlar. Gir bak Gaming Gen'e, 7500F ve 4060 Ti 16 GB'ı 36 bin liradan satıyorlar. Aynısını Vatan geçen hafta 26,000₺'ye sattı. Arada 10 bin lira fark var. Hepsi birlikte tekel olup yüksek kâr edebilmek için pahalıdan satıyorlar. Yurtdışı menşeili yabancı bir firma ülkeye girip aynı sistemi vergi+ %10 kâr marjıyla satsa bak nasıl bütün bizim ülkedeki firmalar fiyatları 8-9 bin lira birden ucuzlatıyorlar :D Vatan bilgisayarda 16,500₺'ye 4060 ve 5600 satıldı geçen hafta. Bak yine 10 bin lira fark var arada :D Demek ki satılabiliyormuş değil mi? Adamlar bu fiyattan bile satıp kâr edebiliyorlarsa demek ki satılabiliyormuş :D Babalarının hayrına ucuza verecek halleri yok? Varolan sistemi kabul edip millete bu şekilde dayatmaya devam et sen. Hiçbir şey bilmeyenleri kandırabilirsin bizi kandıramazsın git işine.

Top Bottom