kyloitch
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 252
- İsim
- Rüveyda Akın
Benim özel olarak yaptığım bir şey yok. Ben sadece Vatan'dan alabiliyorum sistem. Bu yüzden Vatan'ın bu sayfasını sürekli yeniliyorum. Yeni bir hazır sistem eklendiğinde en başta gözüküyor. Eğer iyi bir sistemse direkt alacağım. Alamazsam telefonla arayıp mağazadan alacağımı söyleyip koşa koşa gidip alacağım. Ayrıca Instagram sayfalarında paylaştıklarını da sürekli takip ediyorum.Dostum senle irtibat halinde olalım. Sen bu işlerden anlıyosun, hem de benim gibi indirim bekliyosun.
Senin bütçe ne bilmiyorum ama senin alacağın sistemden ben de alayım
22-23 bin olsa şu sistem gerçekten ben de alırdım ancak şu haliyle inan pahalı geliyor.Bunu öneririm hocam ssdyi daha sonradan sat al ile güncelleyebilirsin 4060 ile 7700xt arasında gerçekten büyük bir fark var bütçen de buna uyuyorken al geç derim açıkçası
BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL7700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 MPK ve ASUS RX 7700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr