rafa gomez
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
Xiaomi'nin T serisinde düz modelleri pek önermem. Prolara bakmanız daha iyi olur
15T Pro'nun donanımı iyi ama yazılımı sorunlu. Daha uygun fiyat ve yazılımdan dolayı S25 FE tavsiye ederim. Xiaomi 15T Pro ile Aynı fiyata Galaxy S24 Plus da iyi.S25fe mi 15t promu hocam sence kamerada 15t pro iyi ve işlemci olarakta iyi zoomuda iyi ama sence hangisi 13k fark verilirmi
Kamera beklentisi olan birine x7 pro önermen şaka olmalı. İşlemcisi de S24 FE'den zayıf.Bence bütçeyi zorlamaya pek gerek yok 12/512 x7 pro da tercih edilebilir 22bine performans olarak s24fe ve honor 400ün de önünde üstelik 90w sarj aleti kılıf ve koruyucu ile geliyor
Evet X7 Pro önerdim Çünkü X7 pro'nun yanında kılıfı şarj aleti ekran koruyucusu geliyor s24f İyi de bunların hiçbiri gelmiyor yani bunları almak bugün en az ₺2.000 tutacak 28.000 TL olan bir telefonun üstüne ekstradan 2000 TL katınca zaten 30.000 TL yapıyor ama benim bahsettiğim X7 Pro zaten 22.000 TL bunu göz önüne almak lazım Sen işlemcileri kıyaslamışsın ama daha doğru olması için cihazların AnTuTu ve geekbench skorlarına bakılmalı Çünkü bu skorlar cihazın tüm donanımlarını kapsayacak şekilde sonuç veriyor yani sadece işlemci gücüne bakılmıyor Üstelik X7 Pro 12 GB RAM 512 GB hafızaya sahip Bu sebepten daha uzun süreli kullanım için bence X7 Pro daha uygun hem de fiyat olarak daha makul ama X7 pro'nun da dediğin gibi kamera olarak s24fe den geride Sonuçta bir insan günde ne kadar Telefonun kamerasını kullanıyor Ne kadar donanımlarını kullanıyor o yüzden X7 Pro Hem daha ucuz olmasından hem de performansından dolayı benim gözümde s24 fe nin önünde tabi birde arasında ki 8000tl lik fark dan dolayıKamera beklentisi olan birine x7 pro önermen şaka olmalı. İşlemcisi de S24 FE'den zayıf.
Exynos 2400e vs Dimensity 8400: tests and benchmarks
We put Samsung Exynos 2400e against MediaTek Dimensity 8400 to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
Kılıfınızın hoparlör yeri ızgaralıysa hoparlörü boğup cızırtıya sebep olabiliyor.Kesinlikle samsung almanı öneririm aynı şekilde bende senşn gibiydim fakat bütçem 30k olmadığı için a56 aldım gayet memnunum fakat yüksek sesde hoparlörde hafif cızırtı kronik sorun sanırım onun harici gayet herşeyinden memnunum eğer bütçem yetse s24 fe alıcaktım.s24 fe çok güzel cihazdı s25fe incelem fırsatım olmadığı için bir şey söyleyemicem fakat daha yeni model olduğu için daha iyidir bence s24 fe göre.
12/512GB versiyonu 22K'ya ithalatçı garantili satılıyor. Artık IMEI klonlu Çin veya Hindistan versiyonu mu gelir belli değil. Resmi distrübitör garantili olan 25K'dan başlıyor. X7 pro'nun Kamerası tırt. Çerçeve ve arka kapağı plastik. USB versiyonu 2000 yılından kalma USB 2.0. Yazılımı ayrı bir kanser ediyor. 22K vermeyi geç, bedava verseler kullanmam. Zaten ne kadar Xiaomi, Redmi, Poco kullanan yakınım varsa hepsi aldığına pişman oldu.Evet X7 Pro önerdim Çünkü X7 pro'nun yanında kılıfı şarj aleti ekran koruyucusu geliyor s24f İyi de bunların hiçbiri gelmiyor yani bunları almak bugün en az ₺2.000 tutacak 28.000 TL olan bir telefonun üstüne ekstradan 2000 TL katınca zaten 30.000 TL yapıyor ama benim bahsettiğim X7 Pro zaten 22.000 TL bunu göz önüne almak lazım Sen işlemcileri kıyaslamışsın ama daha doğru olması için cihazların AnTuTu ve geekbench skorlarına bakılmalı Çünkü bu skorlar cihazın tüm donanımlarını kapsayacak şekilde sonuç veriyor yani sadece işlemci gücüne bakılmıyor Üstelik X7 Pro 12 GB RAM 512 GB hafızaya sahip Bu sebepten daha uzun süreli kullanım için bence X7 Pro daha uygun hem de fiyat olarak daha makul ama X7 pro'nun da dediğin gibi kamera olarak s24fe den geride Sonuçta bir insan günde ne kadar Telefonun kamerasını kullanıyor Ne kadar donanımlarını kullanıyor o yüzden X7 Pro Hem daha ucuz olmasından hem de performansından dolayı benim gözümde s24 fe nin önünde tabi birde arasında ki 8000tl lik fark dan dolayı
Yok hocam değil klavyeden yazı yazarken sistem sesi açıkken bile her ruşa basınca cız cız ses geliyor giddiö mağazadan baktım ondada öyleydi ve ses cızırdama konusunda kullanan kişilere yorum yazdım onlarınkide öyleydi kronik sanırım.Kılıfınızın hoparlör yeri ızgaralıysa hoparlörü boğup cızırtıya sebep olabiliyor.
23.700e Türkiye garantili de alinabiliyor üstelik çevremde birçok kişi annem babam ve bende dahil olmak üzere xiaomi poco gibi cihazlar kullandık dediğin gibi arayüz sorunu ile karşılaşan daha görmedim tabii ki yeni sürümlerde bazen o tarz hatalar çıkabilir doğal olarak ama önemli olan düzeltilmesi. Çerçeve konusunda zaten kılıf ile kullanılacağı için telefon bence çok daha önemli değil çerçeve malzemesi. Kamera da ortalama iş görecek bir kamera ama s24 fe alınca tamamen kullanıma hazır hale getirmek için en az 2bin de harcamak gerekli yani x7 prodan %50 daha pahalı hemde 256gb depolama 4gb ram farkı ile. X7 pro bana göre 20-30bin arasının en f/p telefonu sunduğu özellikler bakımından12/512GB versiyonu 22K'ya ithalatçı garantili satılıyor. Artık IMEI klonlu Çin veya Hindistan versiyonu mu gelir belli değil. Resmi distrübitör garantili olan 25K'dan başlıyor. X7 pro'nun Kamerası tırt. Çerçeve ve arka kapağı plastik. USB versiyonu 2000 yılından kalma USB 2.0. Yazılımı ayrı bir kanser ediyor. 22K vermeyi geç, bedava verseler kullanmam. Zaten ne kadar Xiaomi, Redmi, Poco kullanan yakınım varsa hepsi aldığına pişman oldu.