- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece ekran kartı almıcaz kankaİtopyada 7700 xt 15 bin TL di değerlendirilebilir bence
Sadece ekran kartı almıcaz kankaİtopyada 7700 xt 15 bin TL di değerlendirilebilir bence
Hocam Nvidia mi alacaksınız amd miYardımcı olur musun birde marka önemli bazı ekran kwrtları pny marka falan terettüte kalıyorum
GigabyteYardımcı olur musun birde marka önemli bazı ekran kwrtları pny marka falan terettüte kalıyorum
Herşeyle beraber maks 30 fiyatina gelir zaten oyuzden dedimSadece ekran kartı almıcaz kanka
2k oynatıcak alıcaz amd nvida pek takılmıyorumHocam Nvidia mi alacaksınız amd mi
Kendim itopya üzerinden toplasam nasıo olur sence hesaplımı gelir kazıkmı olurHerşeyle beraber maks 30 fiyatina gelir zaten oyuzden dedim
Dostum işlemciler pahalı kalabilir tek ama toplanır bence dediğim gibi rx 7700 xt yi kaçırma2k oynatıcak alıcaz amd nvida pek takılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendim itopya üzerinden toplasam nasıo olur sence hesaplımı gelir kazıkmı olur
Hocam eğer monitöru sonra alırsanız 27 k ya ince hesapta 7700xt li sistem var kafan rahat olur 4060ti v ram yüzünden biraz sıkıntı yaratabilir2k oynatıcak alıcaz amd nvida pek takılmıyorum
Bütçeyi azda olsa aşarız sistemi link atsana bakayımHocam eğer monitöru sonra alırsanız 27 k ya ince hesapta 7700xt li sistem var kafan rahat olur 4060ti v ram yüzünden biraz sıkıntı yaratabilir
B650m ve R5 7500f ikilisi yapabilirsiniz bence b650m 3700 TL imiş itopyada fiyat olarak2k oynatıcak alıcaz amd nvida pek takılmıyorum
Zaten taksitle alıcagım için her türlü girecek bana ))Hocam eğer monitöru sonra alırsanız 27 k ya ince hesapta 7700xt li sistem var kafan rahat olur 4060ti v ram yüzünden biraz sıkıntı yaratabilir
Tek tek almaktan bahsediyorsun sanırım onu ben kıramam hazır şekilde almaya daha olumlu bakıyorumB650m ve R5 7500f ikilisi yapabilirsiniz bence b650m 3700 TL imiş itopyada fiyat olarak
Bütçeyi azda olsa aşarız sistemi link atsana bakayım
Hocam eğer monitöru sonra alırsanız 27 k ya ince hesapta 7700xt li sistem var kafan rahat olur 4060ti v ram yüzünden biraz sıkıntı yaratabilir
İncehesaptaki sistemlerde genelde gamepower marka psu ve kasalar var hazır sistemim ne olduğuna bakmak lazım kisacaZaten taksitle alıcagım için her türlü girecek bana ))
Tek tek almaktan bahsediyorsun sanırım onu ben kıramam hazır şekilde almaya daha olumlu bakıyorum