Neler Yeni

20-30 k civarına sistem önerisi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Hüseyin Mert Görgel
illa dediğim şekilde almayabilirsin mesela ram şuan tek slot alabilirsin aynı şekilde ssd idareten 512 alabilirsin kasayı ilerde alabilirsin şuanlık uzay montaj kurabilirsin veya daha uygun fiyatlı anakartta seçebilirsin ama önerdiğim parçalar hem ileriye dönük hem upgrade uygun hemde uzun yıllar ses etmeyecek parçalardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan dışarıdayım eve gidince daha detaylı bakıp karar vericem hocam birde monitör öneririmisiniz 1080p
Valla bu sisteme 2K gider ama 1080P bakıyorsan şunlara bakabilirsin
Kendim gamepower kullanıyorum memnunum ama fiyatı şuan yüksek daha düşük fiyattan almanı tavsiye ederim. aynı şekilde msı mag 256F baya güzel model ama stokları kalmadı stok gelince alabilirsin güzel olur.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Burak
illa dediğim şekilde almayabilirsin mesela ram şuan tek slot alabilirsin aynı şekilde ssd idareten 512 alabilirsin kasayı ilerde alabilirsin şuanlık uzay montaj kurabilirsin veya daha uygun fiyatlı anakartta seçebilirsin ama önerdiğim parçalar hem ileriye dönük hem upgrade uygun hemde uzun yıllar ses etmeyecek parçalardır.

Kendim gamepower kullanıyorum memnunum ama fiyatı şuan yüksek daha düşük fiyattan almanı tavsiye ederim. aynı şekilde msı mag 256F baya güzel model ama stokları kalmadı stok gelince alabilirsin güzel olur.
Hocam sana zahmet gamın gen tr de ne önerir sin sistem olarak? Hazır yada toplama

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Burak

Hocam çok kararsız kaldım ne yapsam acaba gaming gen tr de 3 4 sistem buldum ekran kartlı biri 27 28 civarı r5 7600 islemcili diğerleri r5 5600 r5600x

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,149
Üyeler
167,261
Son üye
Antexa
Top Bottom