soyluadam
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Windowsun kendi kodları ise adamlar neden 1000 TL ye satsın orjinal keyini dostumwindowsun kendı kodları? yıllardır var zaten
Windowsun kendi kodları ise adamlar neden 1000 TL ye satsın orjinal keyini dostumwindowsun kendı kodları? yıllardır var zaten
tanımadıgım birinden 10 TL ye kod almakmı yoksa cmd den windowsun kendı yerınden etkinleştirmekmi? belki aldıgın kodu gırınce bılgısayarına sızabılır webteknonun acıklamasına bakWindowsun kendi kodları ise adamlar neden 1000 TL ye satsın orjinal keyini dostum
Orjinal key olduğu için güvenilirdir ney olduğu belirsiz kodları bilgisayarımın cmd yazacağıma 30 tl verir orjinal keyimi alırım güvenle kullanırım.tanımadıgım birinden 10 TL ye kod almakmı yoksa cmd den windowsun kendı yerınden etkinleştirmekmi?
windows 1000 TL tanımadıgın adamdaki 10 tl orjınal dıyorsun orjınal kodlar bırden cok windowsta calısır bişey bılmıyorsun konusmamalısın? yıllardır olan cmdye sahte dıyorsunOrjinal key olduğu için güvenilirdir ney olduğu belirsiz kodları bilgisayarımın cmd yazacağıma 30 TL verir orjinal keyimi alırım güvenle kullanırım.
https://www.amazon.com.tr/Windows-Pro-64bit-Lisans-Anahtarı/dp/B085XF6MX6/ref=asc_df_B085XF6MX6/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=390913973177&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=5450556485113467531&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012783&hvtargid=pla-894079251998&psc=1
en güvenilir yerlerden birisi
[/QUO
Bir şey bilmeyen sensin o yazdığın kodların daha ne olduğunu bilmiyorsun gelmiş burda insanlara zararlı bilgiler veriyorsun bu adamların sattığı orjinal windowsun yapım aşamasında olduğu zamanda ki test keyleridir ve orjinalden hiç bir farkı yoktur.windows 1000 TL tanımadıgın adamdaki 10 TL orjınal dıyorsun orjınal kodlar bırden cok windowsta calısır bişey bılmıyorsun konusmamalısın? yıllardır olan cmdye sahte dıyorsun
aynen dostum yıllardır kullanılan herkesın yaptıgı şey yanlış sen haklısın aynen tamamBir şey bilmeyen sensin o yazdığın kodların daha ne olduğunu bilmiyorsun gelmiş burda insanlara zararlı bilgiler veriyorsun bu adamların sattığı orjinal windowsun yapım aşamasında olduğu zamanda test keyleridir ve orjinalden hiç bir farkı yoktur.
Peki bu keyler helâl midir?
sana tavsiyem almaPeki bu keyler helâl midir?
Araştırıyorum lâkin bulamıyorum
Yıllardır kullanılan şey key alıp kullanmaktır senin bahsettiğini kullananlarda var ama güvenilir değildir istediğin foruma gir yaz soruştur o kodların hangi sunuculara bilgisayarını bağladığını öğren sonra gel konuş.aynen dostum yıllardır kullanılan herkesın yaptıgı şey yanlış sen haklısın aynen tamam
aynen haklısın windowsda falan çalışsana senYıllardır kullanılan şey key alıp kullanmaktır senin bahsettiğini kullananlarda var ama güvenilir değildir istediğin foruma gir yaz soruştur o kodların hangi sunuculara bilgisayarını bağladığını öğren sonra gel konuş.
Bu orjinal Windowsun deneme sürümünden farkı nedirArkadaşlar selamlar. İnternette 20 30 liraya Windows 10 pro keyleri satılıyor. Bunların ne derecede güvenilir olduğunu bilemiyorum. Bilgi sahibi biri varsa ya da sizin aranızdan kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim?
Arkadaşlar selamlar. İnternette 20 30 liraya Windows 10 pro keyleri satılıyor. Bunların ne derecede güvenilir olduğunu bilemiyorum. Bilgi sahibi biri varsa ya da sizin aranızdan kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim?