Daha düşük fiyata a54 de var hocam aradaki fiyat farkını da ele alırsak hangisi daha mantıklıaradaki fiyat farkı biraz fazla aslinda eğer oyun oynamayı vs düşünmüyorsanız s23fe tercih edilebilir
İmkanınız varsa ikinci el S23 almaya çalışın. Eğer sıfır şartsa A54 ile S23 FE arasında yazılımsal farklar var. S23 FE alırsınız. Ben alacak olsam S22 alırdım pil kısmında biraz sorunlu bir cihaz ama S23 FE'den yazılımsal olarak daha üstün bir cihaz. Misal S23 FE'de 1080P 60FPS video çekim sırasında lens geçişi yapamıyorsunuz. Sadece ana kamera 60 FPS video kaydı alabiliyor. Güncelleme ile geldi mi bilmiyorum ama en son öyleydi. A54<S23 FE<S22<S23 benim sıralamam.S23'e kadar çıkamicak gibiyim şu anda a54 ile s23fe arasındayım
Mi 13T Pro kullanıyorum kamerası fiyatına göre berbat.S23 Kullanıcısı olarak alabiliyorsanız ilk seçenek bu. yoksa S23Fe de olur. S22 ye bulaşmayın.
Xiaomi 13 serisinide değerlendirmek yanlış olmaz.
Hadi ya o derece kötü olmasına üzüldüm. Güncel denebilecek cihazlardan oysa ki.Mi 13T Pro kullanıyorum kamerası fiyatına göre berbat.
S20 FE bile daha iyidir kamera yönünden.
günlük ve oyun kullanımında pil, hız ve ekran olarak iyi ama ön kamera ve video kalitesi iyi değilHadi ya o derece kötü olmasına üzüldüm. Güncel denebilecek cihazlardan oysa ki.