20-30K Arası Robot Süpürge Önerisi

Dostlar bu bütçede. 9 taksitle alacağım için Hb ve amazon'da satılan bir robot süpürge arıyorum.
Hiçbir bilgim yok. Tek bilgim lidar sensörü falan varmış. Güçlü emiş gücü olan bir model arıyorum.
Hocam kullanan biri olarak söylüyorum evde yünlü kalın halılardan varsa almayın bence

Hocam kullanan biri olarak söylüyorum evde yünlü kalın halılardan varsa almayın bence
Böyle halı diyorsan yok hocam;
1762114978278.webp

D20 ve Bosch modeli ele.

Diğer ikisinden karar ver ki bence Xiaomi iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi bu D20 Ultra D20 Pro sandım. D20 bütçe aralığına iyiyse al.
D20 Media Markt'da ve 4 taksit yapıyor :(.

Gemini amca d20ultrayı katmadan önce birkaç model arasından L10s ultra önerdi. Ama şimdi d20ultra katınca buna döndü. Olmazsa ben bunu aldırayım biraz daha bekleyim indirime girerse diye.

1762117883250.webp

D20 Media Markt'da ve 4 taksit yapıyor :(.
Sıralama şöyle seçtiklerinden.

Performans olarak D20 Ultra > L10s Pro Ultra Heat > X20 Pro > L10s Ultra diğerleri

Fiyat/Performans olarak L10s Pro Ultra Heat > X20 Pro > L10s Ultra > D20 Ultra .

Bence buna göre senin L10s Pro Ultra Heat alman daha iyi olur. He olur da bütçeye kıyayım dersen biraz ki ben derim ki kıy paraya çünkü sürekli robot süpürge de alınmaz gibi yeni modeller çıksa da; o zaman D20 Ultra yapıştır gitsin.

Bu arada bu model var L10s Ultra'da. Eğer alacaksan bunu al şimdi gördüm.

Benim attığım L10s Ultra'dan biraz daha iyi revize görmüş hali. Mop Extend i ve mop u sıcak yıkama özelliği var. Fiyatı da hala düşük D20'ye göre.

Son düzenleme:
Sıralama şöyle seçtiklerinden.

Performans olarak D20 Ultra > X20 Pro = L10s Pro Ultra Heat > L10s Ultra diğerleri

Fiyat/Performans olarak L10s Pro Ultra Heat > X20 Pro > L10s Ultra > D20 Ultra .

Bence buna göre senin L10s Pro Ultra Heat alman daha iyi olur. He olur da bütçeye kıyayım dersen biraz ki ben derim ki kıy paraya çünkü sürekli robot süpürge de alınmaz gibi yeni modeller çıksa da; o zaman D20 Ultra yapıştır gitsin.

Bu arada bu model var L10s Ultra'da. Eğer alacaksan bunu al şimdi gördüm.

Benim attığım L10s Ultra'dan biraz daha iyi revize görmüş hali. Mop Extend i ve mop u sıcak yıkama özelliği var. Fiyatı da hala düşük D20'ye göre.
30'a kadar önerin ne olurdu hocam. L40 önerir misin? Hatta şuanda 28e teknosada var görünüyor. Diğer yerlerde 32-33 civarı.

1762118826468.webp

30'a kadar önerin ne olurdu hocam. L40 önerir misin? Hatta şuanda 28e teknosada var görünüyor. Diğer yerlerde 32-33 civarı.

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle CE hocam ama tabi o fiyata varsa bizde. Şurada bağımsız test yapan sayfa var. Orada en iyi ikinci seçilmiş.

Youtube kanalları da var. Şu anki kullandığım robot süpürgeyi bunların önerisi ile almıştım.

Düzenleme: CE ile AE farklıymış. Yine de baktıkların arasında CE en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri